Nail's Love By Ms

Θρίλερ με τη σύλληψη ολλανδικού ελικοπτέρου

.

Θρίλερ με την σύλληψη ολλανδικού ελικοπτέρου και του τριμελούς πληρώματός του από άνδρες του στρατού του Καντάφι, κρατήθηκε κρυφό από την Κυριακή για λόγους ασφαλείας. Ηχητικό ντοκουμέντο.

Θρίλερ με την σύλληψη ολλανδικού ελικοπτέρου και του τριμελούς πληρώματός του από άνδρες του στρατού του Καντάφι, κρατήθηκε κρυφό από την Κυριακή για λόγους ασφαλείας.



Οι τρεις άνδρες του ολλανδικού πολεμικού ναυτικού συνελήφθησαν από ενόπλους του συνταγματάρχη Καντάφι ενώ συμμετείχαν στην επιχείρηση μεταφοράς με το ελικόπτερο NRN277 στη Σύρτη ενός Ολλανδού και ενός
Οι τρεις άνδρες του ολλανδικού πολεμικού ναυτικού συνελήφθησαν από ενόπλους του συνταγματάρχη Καντάφι ενώ συμμετείχαν στην επιχείρηση μεταφοράς με το ελικόπτερο NRN277 στη Σύρτη ενός Ολλανδού και ενός άλλου ευρωπαίου πολίτη.
Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από την Ολλανδική φρεγάτα HNLMS Tromp (F803) για να υποστηρίξει επιχείρηση διάσωσης δυο πολιτών. "Το επιβεβαιώνουμε", δήλωσε εκπρόσωπος του ολλανδικού πολεμικού ναυτικού όταν ρωτήθηκε για τη σύλληψη των τριών ανδρών που αποκάλυψε η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι τρεις άνδρες του ολλανδικού πολεμικού ναυτικού συνελήφθησαν από ενόπλους του συνταγματάρχη Καντάφι ενώ συμμετείχαν στην επιχείρηση μεταφοράς με το ελικόπτερο NRN277 στη Σύρτη ενός Ολλανδού και ενός άλλου ευρωπαίου. Οι τρεις άνδρες δέχθηκαν επίθεση μετά την προσγείωση του ελικοπτέρου. Οι δυο πολίτες παραδόθηκαν από τους Λίβυους στην ολλανδική πρεσβεία και στη συνέχεια εγκατέλειψαν τη Λιβύη.
«Εντατικές διπλωματικές συνομιλίες διεξάγονται τώρα για την απελευθέρωση των τριών ανδρών», ανακοίνωσε το ολλανδικό υπουργείο Αμυνας. Οι τρεις άνδρες του ολλανδικού πολεμικού ναυτικού και το ελικόπτερο έχουν τη βάση τους στην ολλανδική φρεγάτα Tromp.
Το πλοίο, το οποίο αρχικά επρόκειτο να κατευθυνθεί στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας, άλλαξε πορεία και στις 24 Φεβρουαρίου κατευθύνθηκε στις λιβυκές ακτές. Σύμφωνα με την De Telegraaf, η αποτυχία της επιχείρισης απομάκρυνσης των δυο ευρωπαίων πολιτών και η σύλληψη των τριών ανδρών του ολλανδικού πολεμικού ναυτικού δεν ανακοινώθηκαν νωρίτερα για λόγους ασφαλείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters