Nail's Love By Ms

Oι πιο “must” στάσεις σeξ στο αυτοκίνητο !

.
Oι πιο  “must” στάσεις σeξ στο αυτοκίνητο ! 


1." Doggystyle" :την βάζεις στο πίσω κάθισμα στα τέσσερα , αντίστροφα από την πόρτα.Να θυμάσαι να την κρατάς πάνω σου, για να σταθεί στην πίσω πορτα,ώστε να κάνεις ασφαλές σeξ.
Ετσι, μπορείς να δεις αν έρχεται κάποιος , και επιπλέον τοποθετώντας τα χέρια σου στην οροφή, μπορείς να ξεκουραστεις αν το θελήσεις.
 
 
2. " Αυτοκινητόδρομος ": οδηγείς ενώ παίρνει τον λατρεμένο σου «μοχλό ταχυτήτων» στο στόμα της και σου προσφέρει αμέτρητη ευχαρίστηση!
Μην παρασυρθείς όμως και κλείσεις τα μάτια σου καθώς οδηγείτε , ή σε ανώμαλο δρόμο.Σε κανένα δεν αρέσει τέτοιου είδους τριβή!!
 
 
3.Στάση "βοσκός" :Κάθεστε στο πίσω κάθισμα ενώ αυτη σας καβαλάει. Tης λες βρώμικα λόγια για να την ανάψεις κ η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη! Φρόντισε να έχεις παρει τα μέτρα σου,χαρτιά ή πετσέτα (στο πίσω κάθισμα) για να αποφύγετε το παρκαρισμα!!
 
 
4.Τα "έντεκα πόδια" :Δεν είναι όργιο! Δεν θα το δοκιμάσετε αν έχετε κάποιο τέντωμα ή έχεις χτυπήσει ! H φίλη σου θα ξαπλώσει στην πλάτη σου στο πίσω κάθισμα με τα πόδια της στον αέρα,ώστε να μπορείς να γονατίσεις μπροστά.Να σιγουρευτείς όμως ότι δεν φοράει τακουνια ή οτιδήποτε άλλο που θα καταστρέψει την οροφή σου!
 
 
5. "Μπροστινός προφυλακτήρας": Βάλτην στο καπό κ ξεκίνα,όμως πάντα να είσαι προσεκτικός! Σιγουρέψου ότι δεν φοράει κάποιο κόσμημα που θα γδάρει το καπό σου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters