Nail's Love By Ms

Πώς να φλερτάρεις στη δουλειά

.
Πώς να φλερτάρεις στη δουλειά 


Οι κανόνες του φλερτ που ισχύουν γενικά, έρχονται να προστεθούν στους ειδικούς κανόνες που πρεπει να θυμάσαι όταν αποφασίζεις να φέρεις το... σπορ στη δουλειά.
Διάβασε!


Μην ξεχνάς πού βρίσκεσαι
Είναι πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με την κοπέλα που βρίσκεται λίγο πιο πέρα στο γραφείο, σε σχέση με την κοπέλα που βρίσκεται στην άκρη ενός μπαρ. Όμως ταυτόχρονα σε παρακολουθούν όλοι - και τους ξέρεις όλους, δεν μπορείς να πετάξεις τις αγαπημένες σου ατάκες και εκείνη είναι πιο μαζεμένη. Περίμενε να πάει στο κυλικείο.


Ξεχώρισε!
Φρόντισε να φέρεσαι διαφορετικά και καλύτερα από τους υπόλοιπους, χαμογέλα, λέγε αστεία. Κάν’ τη να σε ξεχωρίσει από μόνη της.


Βοήθησέ την
Την βλέπεις πως όπως πάει θα ρίξει τους φακέλους ή πως δεν τα καταφέρνει με το φαξ; Tρέξε και βοήθησέ την! Θα σε εκτιμήσει.


Κάνε μικρές καθημερινές κινήσεις
Πες της πως είναι όμορφη, θυμήσου πώς πίνει τον καφέ της, καλημέρισέ την, ρώτα την πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο.


Δούλευε όμως!
Μη της μιλάς συνέχεια, μην την κοιτάς συνέχεια. Θυμήσου πως πρέπει να δουλεύεις, για να σε βλέπει να μεγαλουργείς και για να έχεις και κάποιον ουσιαστικό λόγο ύπαρξης στο γραφείο!


Προσηλώσου
Μη το βάζεις κάτω. Πάρε το χρόνο σου και ασχολήσου με αυτό το ζήτημα όσο κι αν χρειαστεί.


Αποκωδικοποίησε τα σημάδια
Σου χαμογελάει; Σου μιλάει; Σε ρωτά πώς είσαι, τι θα κάνεις μετά; Αν ναι, πας καλά. Αν όχι, αν κάθε φορά που της μιλάς σε αποφεύγει, τότε σταμάτα και άλλαξε στόχο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters