Nail's Love By Ms

Φήμες και κουτσομπολιά

.


Τα μέρη όπου μπορεί κάποιος να βρει το ταίρι του είναι τόσα, όσοι και οι διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους άλλους ανθρώπους: το πάρκο, το σχολείο, το αεροπλάνο, μια γιορτή, ένας γάμος, ή –γιατί όχι;- ακόμα και ο χώρος εργασίας. Εκεί όπου διασταυρώνονται καθημερινά η ανθρώπινη σεξουαλικότητα, η ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, να ζήσεις την εμπειρία μιας περιπέτειας, η τάση προς το απαγορευμένο, το να συνάψεις σχέση με κάποιο συνάδελφο έχει τα θετικά του, έχει και τα αρνητικά του…

Οι διαφορές, οι ομοιότητες, η καθημερινή επαφή στη δουλειά που σας φέρνει πιο κοντά, οι ομαδικές εργασίες, οι υπερωρίες στο γραφείο, το… θέαμα που λείπει από το σαλόνι του σπιτιού σας, όλα αυτά είναι εντυπωσιακό τί αποτέλεσμα μπορεί να έχουν για το ξεκίνημα μιας σχέσης.

Οι συνδυασμοί επίσης ποικίλουν, και σίγουρα κάποιες φορές το μυστικό δεν θα πρέπει να αποκαλυφθεί. Ο διευθυντής με τη γραμματέα του, οι συνεργάτες σε ένα ομαδικό project που περνούν όλη σχεδόν την ημέρα μαζί, ο υφιστάμενος με τη γοητευτική προϊσταμένη του…Υπάρχουν τόσες πολλές περιπτώσεις, και κάθε ιστορία αγάπης είναι μοναδική.

Όσον αφορά τα θετικά μιας τέτοιας σχέσης;  Βοηθάει στο να μη λείπει ο ένας στον άλλον, κινητοποιεί το ζευγάρι να είναι πιο δημιουργικό, παραγωγικό και αποτελεσματικό στην εργασία του, να έχουν καλύτερη διάθεση και να αντιμετωπίζουν καλύτερα το φόρτο εργασίας όταν πρόκειται για δουλειές ρουτίνας που προκαλούν καθημερινό άγχος.  Τέτοιοι εργαζόμενοι μεταδίδουν την αισιοδοξία στους συναδέλφους τους, βάζοντας έτσι κι αυτοί το λιθαράκι τους στο να επιτευχθούν οι στόχοι της εταιρίας.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος…Είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν οι φήμες και τα κουτσομπολιά στο γραφείο, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στην απομάκρυνση του ενός ή και των δύο από τη θέση εργασίας ή ακόμα και από την εταιρία.  Αυτή είναι η ζημιά όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό, γιατί υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες σε… υλικούς πόρους!  Το διαδίκτυο πιάνει φωτιά από τα e-mail αγάπης,  το αυτοκίνητο της εταιρίας κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα και το κινητό χρειάζεται λίγη ξεκούραση.  Το ζευγάρι συνήθως ξοδεύει χρόνο για να επενδύσει στη σχέση ή για να διηγηθεί τα της σχέσης σε φίλους και συνεργάτες, με αποτέλεσμα να αδιαφορεί για τη δουλειά, να λείπει τις κρίσιμες ώρες, να αφήνει εκκρεμότητες, ή να μισοτελειώνει τις εργασίες για να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί.  Γι’ αυτό, θα πρέπει να λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις, για να αποφεύγονται απρόοπτες καταστάσεις, αν και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους αρέσει να ρισκάρουν και να φλερτάρουν με τον κίνδυνο, μιας και αυτός φαίνεται να αποτελεί ένα επιπλέον στοιχείο που κάνει τη σχέση στο γραφείο τόσο φανταστική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters