Nail's Love By Ms

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη..θέλω τον ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΤΡΑ

.
http://bemary.com/wp-content/uploads/2011/10/%CE%91%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82.jpg 

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, αυτό το χρόνο ήμουν πολύ καλό και φρόνιμο κορίτσι. Θα ήθελα λοιπόν για δώρο μου έναν άντρα γύρω στα 30, ψηλό, μελαχρινό, γυμνασμένο, μορφωμένο, που να ζηλεύει τόσο όσο πρέπει, να είναι ρομαντικός όσο πρέπει, να… να… να…».
Τι ωραία που θα ήταν οι άντρες των ονείρων μας να εμφανίζονταν ως δια μαγείας στις κάλτσες δίπλα στο τζάκι την παραμονή της πρωτοχρονιάς.  Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Γιατί ακόμα και αν υπήρχε μια πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, οι άντρες θα ήταν made in China και οι οδηγίες στα κινέζικα.
Το concept του τέλειου άντρα πιθανότατα να μην υπάρχει, όμως εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτό. Δε φταις εσύ… το σινεμά, τα μυθιστορήματα, τα κινούμενα σχέδια φταίνε. Αν το σκεφτείς λογικά δε γίνεται κάθε φορά που τσακώνεσαι με το σύντροφο σου να εμφανίζεται έξω από την πόρτα σου με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα. Βέβαια για την κάθε γυναίκα το τέλειο είναι διαφορετικό. Το τέλειο για την κολλητή μου πιθανότατα να είναι το πλέον ακατάλληλο για εμένα. Μετά από πολλά χρόνια σκέψης έχω καταλήξει ότι όλοι οι άντρες έχουν ελαττώματα, απλά ονομάζουμε τέλειο αυτόν που έχει το ελάττωμα στον τομέα που μας ενοχλεί λιγότερο.  Φυσικά ούτε εμείς είμαστε τέλειες, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Καλό θα ήταν λοιπόν να πάψουμε να αναζητάμε άντρες πολυμηχανήματα και να αρχίσουμε να ψάχνουμε τις ψυχές των ανθρώπων που μας προσεγγίζουν.  Δοκίμασέ το και το πιθανότερο είναι να δεις πράγματα που θα σε εκπλήξουν σε ανθρώπους που ούτε καν το φανταζόσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters