Nail's Love By Ms

'Θα χάσουν τον ύπνο τους' πρώην αυτοδιοικητικοί της Θράκης.

.


970c40914f5c66ba.jpg
Tο κλιμάκιο για τους ελέγχους αναμένεται να φθάσει στην περιοχή το επόμενο διάστημα.
 
Από το απυρόβλητο όπου βρισκόταν μέχρι σήμερα θα αρχίσουν ν’ ανησυχούν πολύ έντονα πρώην δήμαρχοι και νομάρχες της Θράκης ακόμη και μικρών δήμων που εντοπίστηκαν στον δειγματοληπτικό έλεγχο του ΣΔΟΕ για τους αυτοδιοικητικούς ως κατόχους πολλών περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα ακόμη και στο εξωτερικό, τα οποία δε δικαιολογούνται από τις δηλώσεις τους όπως και καταθέσεις που έχουν με σοβαρά χρηματικά ποσά που παραπέμπουν σε δραστηριότητες που πρέπει ναερευνηθούν.

Ήδη αναμένεται πολλοί πρώην δήμαρχοι να χάσου τον ύπνο τους για τα ποσά αυτά πουαν αποκαλυφθούν όπως έλεγε ανώτερο διοικητικό στέλεχος ο κόσμος θα φρίξει!.. Η σχετική έρευνα είναι ήδη σε εξέλιξη και αφορά σε δημάρχους και αντιδημάρχουςπου τώρα δεν βρίσκονται στην εξουσία, πρώην νομάρχη και άτομα που συμμετείχαν σε εταιρίες ή αναλάμβαναν δραστηριότητες με διανοίξεις κ.λ.π. που στην συνέχεια ταοικόπεδα φιλέτα αξιοποιούνταν κατάλληλα, όπως και με καταθέσεις τα ποσά των οποίων δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.

 Μέχρι όμως να ολοκληρωθεί επισταμένα η σχετική έρευνα και να γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις δεν μπορεί να γραφεί τίποτα επισήμως. Τότε πραγματικά οιαποκαλύψεις που θα γίνουν για το πανελλήνιο θα αφορούν και την περιοχή μας οπότε θα εξηγηθούν πολλά απ’ όσα συνέβαιναν στο τρελό αυτό φαγοπότι.

Tο κλιμάκιο αναμένεται να φθάσει στην περιοχή το επόμενο διάστημα.
Πηγή: xronos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters