Nail's Love By Ms

Κάργκερ: "Θέλω να γίνω ο πρώτος gay Πρόεδρος των ΗΠΑ"

.

Στα 61 του χρόνια, ο Φρεντ Κάργκερ, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, πρόκειται να διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα για τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2012 ως ανεξάρτητος υποψήφιος.



Ο Καλιφορνέζος πολιτικός, που προέρχεται από τους κόλπους τουΡεπουμπλικανικούΚόμματος, δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί με όσα μέσα διαθέτει. Βασικό σύνθημα της εκστρατείας του, δεδομένου ότι δεν είναι ευρέως αναγνωρίσιμος, είναι το σαρκαστικό "Ποιος Φρεντ;".Μιλώντας στο Βήμα, ο Φρεντ Κάργκερ εκτιμά ότι οι Αμερικανοίείναι έτοιμοι για ομοφυλόφιλοΠρόεδρο και επικαλείται γκάλοπ που διενήργησε το περιοδικό Vanity Fairσε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυοCBS, από το οποίο προέκυψε ότι ένας στους δύο θα αποδέχονταν έναν ανοικτά ομοφυλόφιλο Πρόεδρο.
Μπορεί ο ίδιος να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά προέρχεται από ένα χώρο που αντιτίθετο παραδοσιακά στα δικαιώματα της γκέι κοινότητας. «Παραδέχομαι πως το κόμμα μου δεν έχει και μεγάλη παράδοση στην υποστήριξη των δικαιωμάτων των ομοφυλοφύλων. 
Από την πλευρά μου, αυτό που μπορώ να εγγυηθώ, είναι πως, όταν έρθει η ώρα, θα είμαι ο πρώτος που θα θέσω επί τάπητος το ζήτημα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφύλων σε ανθρώπους όπως η Σάρα Πέιλιν», σημείωσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters