Nail's Love By Ms

Πού στο καλό είναι το σημείο G;

.


  Πάνω που όλα έδειχναν να έχουν βρει τον δρόμο τους και οι άντρες θεωρητικά γνώριζαν τι αναζητούσαν στο γυναικείο σώμα για να ικανοποιήσουν μια γυναίκα ερωτικά,  μια μελέτη ήρθε για να ανατρέψει την ύπαρξη του σημείου «G».

«Ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις (το σημείο «G»)»
  Η μελέτη αυτή έδειξε πως το περίφημο σημείο G - η πρωτεύουσα ερωτική ζώνη μιας γυναίκας που μοιάζει σε μέγεθος σαν ένα ρεβίθι μέσα στον κόλπο και μπορεί να προκαλέσει την μέγιστη ερωτική απόλαυση- είναι πλασματικό ή στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι απλά υπερεκτιμημένη.

«Μα τι μου συμβαίνει-νιώθω περίεργα»

  Μελέτες υποστηρίζουν πως οι γυναίκες μπορεί να έχουν διεγερθεί σωματικά χωρίς καν να το γνωρίζουν. Στους άνδρες τα υποκειμενικά στατιστικά στοιχεία διέγερσης συμφωνούσαν με το μετρήσιμο επίπεδο σεξουαλικής του διέγερσης δυο στις τρείς φορές, ενώ οι γυναίκες παρουσίαζαν διέγερση μόνο μία στις τέσσερις φορές.

  Η επικεφαλής της έρευνας καθηγήτρια ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο Κουήνς του Καναδά δήλωσε ότι  ουσιαστικά οι γυναίκες βιώνουν μια απόκριση στη γενετική τους περιοχή, αλλά δεν αναφέρουν της αίσθηση σεξουαλικής τους διέγερσης.

«Κάντε σεξ για να είστε ευτυχισμένοι»

  Γυναίκες που έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή είναι πιο ευτυχισμένες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, ανακοίνωσε μελέτη τον Οκτώβριο. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το σεξ είναι εκείνο που κάνει τις γυναίκες ευτυχισμένες ή αν οι ευτυχισμένες γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ. Ωστόσο η Σουζάν Ντειβις του προγράμματος Υγείας γυναικών του Πανεπιστημίου Μονάς της Αυστραλίας υποστηρίζει ότι η έλλειψη σεξουαλικής λίμπιντο μπορεί να επηρεάσει απόλυτα την αυτοεκτίμηση μιας γυναίκας καθώς επίσης και την σχέση της.

«Προτιμήστε γυναίκες με πνεύμα για καλύτερο σεξ…»

  Συνήθως η πνευματικότητα περιλαμβάνει την εσωτερική αυτογνωσία. Επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει ένα αίσθημα σύνδεσης με περισσότερους τρόπους από ότι είχατε φανταστεί. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στον Σεπτέμβριο έδειξε ότι γυναίκες με ψηλά σκορ σε τεστ πνευματικότητας είναι πιθανότερο να κάνουν καλύτερο σεξ με τους συντρόφους τους. Δυστυχώς όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και για τους άμοιρους άνδρες.

«Προσοχή: η πνευματική μοιχεία προκαλεί ενοχές!»
  Κι όμως! Οι άντρες νιώθουν πιο ένοχοι σε σύγκριση με τις γυναίκες όταν απατούν τον σύντροφό τους. Ωστόσο οι γυναίκες νιώθουν πιο άσχημα από ότι οι άντρες όταν διαπράξουν μια συναισθηματική εξαπάτηση του συντρόφου, είτε με μια φαντασίωση τους είτε με την σκέψη και μόνο σεξ με κάποιον άλλο. Υποστηρίζεται ότι οι γυναίκες νιώθουν ενοχή αφού ερωτευτούν κάποιον τρίτο, σε αντίθεση με την ερωτική πράξη και τις εναλλαγές που αυτή περιλαμβάνει!

«Η πολύ σκέψη καταστρέφει το σεξ!»

  Οι γυναίκες που έχουν την τάση να εστιάζουν πολύ στην απόδοσή τους κατά την διάρκεια του σεξ μπορούν από μόνες τους να καταστρέψουν την επιθυμία τους, με αποτέλεσμα να μειώνεται η αυτοεκτίμησή τους. Ίσως αυτό να σας ήταν γνωστό αλλά μελέτη που διεξήχθη τον Μάρτιο με χρήση χαρτογράφησης εγκεφάλου τώρα πλέον απέδειξε τον ισχυρισμό αυτό. Οι επιστήμονες συμβουλεύουν να απολαμβάνουμε την στιγμή και να επικεντρωνόμαστε μόνο στην ευχαρίστηση!
pigi:pylestv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters