Nail's Love By Ms

Ποιός πολιτικός ηγέτης "έστησε" αρχηγό κράτους, γιατί έκανε σεξ;;;

.


  Και το "ασυγκράτητο" ζεύγος είναι... ο Νικολά Σαρκοζί και η Κάρλα Μπρούνι! Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του αμερικανού δημοσιογράφου του Newsweek, Τζόναθαν Άλτερ, το πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας καθυστέρησε να πάει σε επίσημη συνάντηση με "αρχηγό κράτους", γιατί εκαναν σεξ!!
 Αυτό αποκαλύπτεται στο βιβλίο με τίτλο "Η Υπόσχεση", που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου και είναι αφιερωμένο στη θητεία του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Αν και ο δημοσιογράφος δεν διευκρινίζει ποιός ήταν ο "αρχηγός κράτους" που περίμενε τον Σαρκοζί και την Μπρούνι να... ολοκληρώ��ουν, οι φήμες κάνουν λόγο για τη Βασίλισσα της Αγγλίας!
  Μάλιστα λέγεται, ότι το "σέξι μυστικό" αποκάλυψε η ίδια η Κάρλα στη Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της περσινής επίσημης επίσκεψης του ζεύγους στις ΗΠΑ! "Η Μπρούνι ρώτησε τη Μισέλ αν έχει βιώσει κάτι ανάλογο με τον Μπαράκ. Η Μισέλ γέλασε νευρικά και είπε όχι", υποστηρίζει ο δημοσιογράφος!

  Αν οι φήμες αληθεύουν, τότε το περιστατικό συνέβει το 2008, όταν οι  νιόπαντροι Σαρκοζί και Μπρούνι φιλοξενήθηκαν στο Κάστρο του Γουίνδσορ, κατά την επίσημη επίσκεψή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συναντήσουν τη Βασίλισσα!
  Το μόνο που θα σχολιάσουμε εμείς είναι ότι, δεν είναι κακό να έχουν έντονη σεξουαλική ζωή οι πολιτικοί, για να μην... εκτονώνονται στο λαό!! Ο Νικολά, έχει ελληνική ρίζα είπαμε;;
Πηγη:pylestv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters