Nail's Love By Ms

Σεξουαλικά ακόλαστοι οι Νεάντερνταλ!

.

Ενδείξεις σεξουαλικής ακολασίας εμφανίζουν οι Νεάντερνταλ και οι homo sapiens σύμφωνα με την εργασία που δημοσίευσαν στο περιοδικό βιολογίας «Proceedings of Royal Society B» επιστήμονες του πανεπιστημίου του Λίβερπουλ υπό την Έμα Νέλσον της σχολής αρχαιολογίας.

  Οι επιστήμονες βασίστηκαν στη συγκριτική μελέτη του μήκους των δακτύλων των απολιθωμάτων, αφού αυτό θεωρείται ενδεικτικό για το επίπεδο των ανδρικών ορμονών, ιδίως της τεστοστερόνης και κατέληξαν πως οι προϊστορικοί άνθρωποι είχαν πληθώρα ερωτικών συντρόφων.

  Οι ίδιοι ερευνητές σε παλαιότερη μελέτη τους διαπίστωσαν πως η αναλογία του μήκους του δεύτερου και του τρίτου δάχτυλου στα χέρια των πιθήκων αποτελεί ένδειξη για το βαθμό της σεξουαλικής διάθεσής τους.
  Σήμερα υποστηρίζουν ότι η αναλογία ανάμεσα στο δείκτη και στον παράμεσο στο χέρι ενός ανθρώπου δείχνει το βαθμότηςκατοπινήςσεξουαλικότητας. Τα υψηλά επίπεδα ανδρογόνων (όπως η τεστοστερόνη) οδηγούν σε σχετικά κοντό δείκτη και σε μακρύ παράμεσο, ενώ αντίθετα τα χαμηλά ανδρογόνα αυξάνουν το μήκος του δείκτη και μικραίνουν τον παράμεσο.

  Η Έμα Νέλσον αναφέρει: «Πιστεύεται ότι τα προγεννητικά ανδρογόνα επηρεάζουν τα γονίδια που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη των δακτύλων των χεριών και των ποδιών και του αναπαραγωγικού συστήματος».
  Οι επιστήμονες, αφού μέτρησαν τα μήκη δακτύλων από απολιθώματα, διαπίστωσαν πως οι άνθρωποι που έζησαν κατά την διάρκεια της Λίθινης εποχής ήταν πολύ πιο δραστήριοι σεξουαλικά σε σχέση με τους σημερινούς ανθρώπους. Όσο για τους Νεάντερταλ και τους homo sapiens η Έμα Νέλσον δήλωσε : «φαίνεται να ήσαν πιο ερωτύλοι από τους περισσότερους σημερινούς ανθρώπινους πληθυσμούς» και διευκρίνησε πως για να επαληθεύσουν αυτόν τον ισχυρισμό θα πρέπει να γίνουν και άλλες έρευνες σε άλλα πεδία 
Πηγη:Pyles.tv


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters