Nail's Love By Ms

Πως Να Αντιμετωπίσεις Τις Πανάδες

.
panades cover 
Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις πανάδες είναι με την αποφυγή έκθεσης στον ήλιο. Δεν ξεχνάμε να φοράμε αντηλιακή χειμώνα-καλοκαίρι. Ο ήλιος είναι, πλέον, βλαβερός ακόμα και αν έχει συννεφιά, βροχή ή χιόνι. Παρ΄ όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιοι τρόποι να προλάβεις ή να μειώσεις την εμφάνιση πανάδων, που ίσως δεν πρόλαβες.


1.  Λευκαντικές κρέμες: λειτουργούν προληπτικά κατά της δημιουργίας πανάδων και λεκέδων.
2.  Χημικά peeling: όσο βαθύτερες είναι οι πανάδες, τόσο πιο επίμονη πρέπει να είναι και η αντιμετώπισή τους. Έτσι, αν οι δυσχρωμίες είναι επιφανειακές μπορούν να αντιμετωπιστούν με κάποιο χημικό peeling.
3.  Απόξεση με μικροκρυστάλλους: μεγάλη βοήθεια για πιο προβληματικές περιοχές, μιας και κάνουν απόξεση τους δέρματος.
4.  Laser: ενδείκνυται για ηλιακές κηλίδες, που εμφανίζονται σε πρόσωπο και στη ράχη των χεριών. Μετά τη θεραπεία, η βλάβη γίνεται πιο σκούρα, λόγω της απορρόφησης από τα κύτταρα ενέργειας, που οδηγεί στην καταστροφή τους. Αυτό διαρκεί για 5-7 ημέρες. Στη συνέχεια υπάρχει μια ελαφρά ερυθρή εικόνα που σιγά-σιγά σβήνει. Απατούνται 1-3 θεραπείες για να εξαφανίσεις πλήρως τις πανάδες. Έχε υπόψη σου ότι, η επιτυχημένη αντιμετώπιση των κηλίδων, των δυσχρωμιών και των πανάδων δεν αποτρέπει τη δημιουργία νέων σε κάθε περίπτωση.
5.  Κρυοθεραπεία: είναι μια απλή, οικονομική μέθοδος δεν απαιτεί αναισθησία, ενώ έχει ελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες.
6.  Υδροκινόνη: ξανοίγει το χρώμα του δέρματος, αναστέλλοντας τις χημικές αντιδράσεις, που δημιουργούν τη μελανίνη. Στα φαρμακεία, θα βρεις προϊόντα φροντίδας με 2% περιεκτικότητα. Κατάλληλο για τις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, τα προϊόντα με υψηλότερες συγκεντρώσεις, θέλουν ιατρική συνταγή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters