Nail's Love By Ms

Σπίτια και αποθήκες από παλέτες

.


Το I-BeamDesign σπίτι από παλέτες

 

Το καταφύγιο αυτό είχε σχεδιαστεί για τους πρόσφυγες στο Κοσσυφοπέδιο, το 2006. Τώρα έχει αναπτυχθεί από την i-beam για χρήση σαν μια ανέξοδη και αποτελεσματική χαμηλού κόστους λύση για στέγαση, όχι μόνο για άτομα που μετακινήθηκαν από φυσικές καταστροφές, αλλά ακόμη σαν μία λύση για μια προσιτή οικονομικά προκατασκευασμένη κατοικία.
 
Στις περισσότερες περιπτώσεις, σε μια προσπάθεια ανακούφισης από καταστροφές,, πολλές από τις παλέτες θα φτάσουν σαν μέρος της μεταφοράς της τροφής και των υλικών, οπότε τα βασικά υλικά υπάρχουν ήδη εκεί.

 
Τα καταφύγια μπορεί να οικοδομηθούν με το χέρι σε ποσοστό 500-600 παλετών ανά ημέρα. Ένα μεταβατικό καταφύγιο διαστάσεων 10’ x 20’ θα έπαιρνε 80 παλέτες για την κατασκευή με κόστος περίπου 500 δολάρια.
Το πρωτότυπο χτίστηκε για τους βασιλικούς κήπους του πρίγκιπα Charles σε σύμπραξη με την IBM, την Financial Times, και τα Earth awards. – Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. 2010


Σπιτάκια και αποθήκες από παλέτες


Γιατί πρέπει να το εντάξεις στη διατροφή σου.
Καλοκαιράκι χωρίς δροσερό πεπόνι δε γίνεται! Είναι από τα πιο δροσερά και εύγευστα φρούτα του καλοκαιριού και δύσκολα απουσιάζει από το ψυγείο μας. Και καλά κάνουμε βέβαια γιατί όπως θα διαβάσετε σε λίγο το πεπόνι έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και είναι απαραίτητο να βρίσκετε στην διατροφή μας!
1. Έπειτα από μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί έχει βγει το συμπέρασμα πως το πεπόνι περιέχει έναν παράγοντα που εμποδίζει τη συσσώρευση των ανθρωπίνων αιμοπεταλίων. Με αποτέλεσμα τα αιμοπετάλια να μην μπορούν να ενωθούν και να αποτύχουν στη δημιουργία θρόμβων που ευθύνονται για τις καρδιοπάθειες και τα εγκεφαλικά επεισόδια.
2. Το πεπόνι επίσης αποτελεί και εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών ουσιών καθώς περιέχει βιταμίνη C και, β-καροτίνη, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία του οργανισμού από διάφορους τύπους καρκίνου, καρδιακά νοσήματα και άλλα ακόμα προβλήματα που συνδέονται με την μεγάλη ηλικία, όπως ο καταρράκτης.
3. Ενυδατώνει τον οργανισμό μας αφού πρόκειται για ένα φρούτο με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (90%). Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που είστε από τις περιπτώσεις που ξεχνάτε να πιείτε νερό τότε μια φέτα πεπόνι θα κάνει τη δουλειά του.
4. Έχει λίγες θερμίδες και συμβάλει θετικά στην μείωση της κυτταρίτιδας και αποτελεί ελιξήριο για το όμορφο δέρμα καθώς περιέχει βιταμίνη C, η οποία συμβάλει στη σύνθεση κολλαγόνου!
5. Βοηθάει στην καλύτερη όραση και προστατεύει παράλληλα τον οργανισμό από το οξειδωτικό στρες και τα προϊόντα του.
- See more at: http://www.ilovestyle.com/article/16625/oi-eyergetikes-idiotites-toy-peponioy#sthash.iHmLn09j.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters