Nail's Love By Ms

Κάνε τον οργασμό του πιο έντονο από ποτέ

.
Κάνε τον οργασμό του πιο έντονο από ποτέ  

Ο οργασμός του δικού σου πάλι, χλιαρά πράγματα. Είναι και αυτή η στύση του που σε προβληματίζει, καθότι τυγχάνει να είναι ημίσκληρη πολλές φορές, παραιτήθηκες!
Όχι, μην τα παρατάς! Μπορείς με σιγουριά να κάνεις τον οργασμό του πιο έντονο από ποτέ. Λίγη τσαχπινιά χρειάζεσαι και ολίγη επιδεξιότητα.

Εκμεταλλεύσου τη στιγμή που ολοκληρώνει:
Μάθε και μελέτησε τα σημάδια που υπάρχουν λίγο πριν εκείνος ολοκληρώσει. Μήπως αναπνέει πιο βαριά εκείνη τη στιγμή; Μήπως ξαφνικά συσπάται το σώμα του ή γίνεται άκαμπτος; Όποια κι αν είναι η αντίδραση του λίγο πριν ολοκληρώσει, εσύ μπορείς να την »διαβάσεις» και να του κάνεις ακόμα πιο πολλά και λαχταριστά κολπάκια όπως να του πιέσεις το ανδρικό σημείο G, που βρίσκεται μπροστά στον προστάτη, ο οποίος με τη σειρά του βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης.

Μίλα του ναι, μίλα του και διατήρησε την οπτική επαφή μαζί του

Στο σεξ αλλά και στο στοματικό έρωτα, τα περισσότερα κορίτσια ράβουν το στόμα, βάζουν κάτω το κεφάλι και πεθαίνουν από ντροπή. Άλλαξε στρατηγική. Πιο πολύ θα ευχαριστηθεί το σεξ μαζί σου αν σε βρει λαλίστατη (δείξε πόσο απολαμβάνεις το παιχνίδι) και μην ξεχνάς να τον κοιτάς, ακριβώς στα μάτια και και του δείχνεις πόσο απολαμβάνεις ό,τι κι αν σου κάνει ή του κάνεις. Ειδικά η οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του στοματικού (εκατέρωθεν) θα τον ανάψει πιο πολύ!

Καθοδήγησε τον!
Ο πιο εύκολος τρόπος για να τον κάνεις να επικεντρωθεί στον οργασμό του είναι να του δείξεις πως ο δικός σου οργασμός είναι εξασφαλισμένος. Αν σε βλέπει να μην νιώθεις τίποτα τη στιγμή του παιχνιδιού, αν δεν αντιδράς σε κανένα ερέθισμα, ο ίδιος δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει.
Βοήθησέ τον να σε περιποιηθεί κι εκείνος έχοντας φουσκώσει από περηφάνια που τα κατάφερε, θα ολοκληρώσει πιο εύκολα και πιο έντονα.

Χούφτωσε τον!
Στον πισινό, στις ρώγες, πιάστον και δείξτου πόσο λατρεύεις αυτό που σου κάνει! Εναλλακτικά, χούφτωσε τον εαυτό σου μπροστά του. Είναι κάτι που ξεχνάμε ή ντρεπόμαστε να κάνουμε, κι όμως μπορεί να του δώσει ένα σούπερ ερέθισμα για μεγαλύτερη ηδονή.
Κι ακόμα μερικά καυτά κολπάκια!

* Φόρεσε τακούνι στιλέτο, τουλάχιστον στο κρεβάτι. Δεν έχει σημασία αν δεν μπορείς να περπατήσεις με τις γόβες στιλέτο. Στο κρεβάτι μπορείς ευχάριστα να τις φορέσεις για να τον ερεθίσεις.

* Όταν κατεβαίνεις χαμηλά για να τον ευχαριστήσεις με τα χείλια σου, ρώτησέ τον που θέλει να ολοκληρώσει. Η αναμονή και μόνο μέχρι να γίνει το θελημά του, θα κάνει τα πράγματα πιο καυτά.

* Χρησιμοποίησε μια καρέκλα: Κάθησε τον και κουνήσου γύρω από αυτή και αυτόν! Τα μυστήρια θα έρθουν επί τόπου! Τέτοιο ερωτικό χορό δεν θα τον περιμένει και αυτή η νέα καθιστή στάση θα τον ερεθίσει περισσότερο.

* Κράτησέ τον στα ξέβαθα: μην του επιτρέπεις να διεισδύσει βαθιά εξ’ αρχής. Παίξε με την διείσδυσή του μέχρι να σε παρακαλάει να πάει πιο βαθιά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters