
Με αγνά υλικά και χωρίς τηγάνισμα αυτές τις τυροκροκέτες θα τις λατρέψετε!
Υλικά
¾ φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
¾ φλιτζάνι τυρί τριμμένο τύπου gouda
2 μικρά αυγά
4-5 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα τυριά με τα χτυπημένα αυγά και το αλεύρι.
Αν η ζύμη είναι πολύ ρευστή προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη.
Ζυμώνουμε μικρές μπαλίτσες.
Τις ρίχνουμε σε ένα πιάτο όπου έχουμε ρίξει τη φρυγανιά και τις ρολάρουμε ώστε να καλυφθεί πλήρως η επιφάνειά τους.
Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο μέχρι να χρυσαφίσουν.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου