Nail's Love By Ms

Κυτταρίτιδα : Διώξτε την μακριά, μια για πάντα !

.
Κυτταρίτιδα : Διώξτε την μακριά, μια για πάντα ! 



Υπάρχουν τρεις τύποι όσον αφορά στην εξέλιξη της κυτταρίτιδας στο σώμα μας.  Αρκεί να το παρατηρήσουμε προσεκτικά μπροστά σε καθρέφτη.

1) Όταν το δέρμα σου είναι ακόμα απαλό και ο φλοιός πορτοκαλιού εμφανίζεται μόνο αν το ''ζουλήξεις'', τότε έχουμε κυτταρίτιδα 1ου σταδίου.
2) Στο 2ο στάδιο, ο φλοιός πορτοκαλιού είναι ορατός όταν στέκεσαι όρθια και στο δέρμα εμφανίζονται οιδήματα και με απλή πίεση.
3) Όταν, τέλος, το δέρμα σου είναι πολύ τραχύ και πονάει στην κάθε ψηλάφηση, η κυτταρίτιδα βρίσκεται στο τρίτο στάδιο.


Ξεκίνα άμεσα τη θεραπεία κυταρρίτιδας
Βελτίωσε τη διατροφή σου: Ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή με πολλά φρούτα και λαχανικά, κρέας και ψάρι. Προσπάθησε να αποφύγεις το αλάτι και να καταναλώνεις τουλάχιστον 8 λίτρα νερού την ημέρα για να αποφύγεις την κατακράτηση υγρών.

Ξεκίνα συστηματική γυμναστική: Κάνε γυμναστική τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν θα πιστεύεις τη βελτίωση που θα δεις στο σώμα σου.

Χρησιμοποίησε Αιθέρια Έλαια για μασάζ

Το μασάζ με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων, συμβάλλει και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και στην πρόληψή της. Συγκεκριμένα, το λεμφικό μασάζ που γίνεται με τα χέρια διευκολύνει απίστευτα την αποβολή των τοξινών. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, ακόμα και σε σημεία του σώματος στα οποία η κλασική ιατρική δεν τα καταφέρνει, όπως για παράδειγμα στο πίσω μέρος των γονάτων και το εσωτερικό των μηρών.


Τρίψε το σημείο με... παγάκια

Το κρύο μασάζ είναι χρήσιμο για την τόνωση του δέρματος και των μυών της κοιλιάς. Ακολούθησε την εξής διαδικασία: Σφίξε και χαλάρωσε τους κοιλιακούς εισπνέοντας για 5 λεπτά. Στη συνέχεια τρίψε με πάγο τους κοιλιακούς εισπνέοντας και εκπνέοντας για 5 λεπτά. Ακολουθεί ένα ζεστό ντους στη ζώνη αυτή. Αφού σκουπίσεις απαλά με πετσέτα, άπλωσε πάνω στους κοιλιακούς αιθέρια έλαια ή μία τονωτική κρέμα. Προσοχή: Κάντε το μόνο αν αντέχετε το κρύο.


Δοκίμασε τα παρακάτω ''θαυματουργά'' συστατικά


1. Ginger (πιπερόριζα):. Παρόλο που έχει αντισηπτικές ιδιότητες, η συνεισφορά του κατά της κυτταρίτιδας έγκειται στην αντιφλεγμονώδη δράση του.
2. Κόκκινο πιπέρι: Η θερμαντική του δράση ενεργοποιεί την καύση του συσσωρευμένου λίπους και έχει άμεση λιποδιαλυτική δράση στην επιδερμίδα.
3. Φύκια: Το οργανικό τους ιώδιο βοηθά στο αδυνάτισμα. Υπάρχουν 25.000 διαφορετικά είδη φυκιών, αλλά το πιο αποτελεσματικό για το αδυνάτισμα είναι τα φαιοφύκη.
4. Συνένζυμο Q10: Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες με τη δράση του να εστιάζει περισσότερο στην καρδιά και στα αιμοφόρα αγγεία.
5. Εκχύλισμα κισσού: Έχει εξαιρετικές καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Επέλεξε το σωστό προϊόν για Σένα


Αν έχεις έντονη κυτταρίτιδα στους μηρούς, αναζήτησε προϊόντα με καφεΐνη, που είναι γνωστή για τις διουρητικές της ιδιότητες και τη συμβολή της στην αποβολή των περιττών κιλών.
Αν έχεις χαλάρωση και τοπικό πάχος, θα έπρεπε να επιλέξεις προϊόντα σε μορφή gel, τα οποία συσφίγγουν προσωρινά το δέρμα.

Αν έχεις ψωμάκια και θέλεις να χάσεις βάρος, φόρεσε μία βερμούδα αδυνατίσματος, η οποία βελτιώνει την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» χωρίς προσπάθεια.

Αν έχεις παχάκια στην κοιλιά επέλεξε εξειδικευμένες κρέμες, που στόχο έχουν να ενεργοποιήσουν τα αδρανή  λιποκύτταρα που συσσωρεύονται τοπικά στα επίμαχα σημεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters