Nail's Love By Ms

8 πράγματα που προτιμούν να κάνουν άνδρες και γυναίκες αντί για... σeξ

.
8 πράγματα που προτιμούν να κάνουν άνδρες και γυναίκες αντί για... σeξ  

Με άλλες απολαύσεις της ζωής όπως ο ύπνος και το φαγητό αλλά ακόμη και με ένα κοπλιμάν θα αντικαταστούσαν εύκολα τόσο οι άνδρες.. όσο και οι γυναίκες το σeξ. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα.

Τα οκτώ πράγματα που οι άνθρωποι επιλέγουν αντί του σeξ είναι τα εξής:



Υπνος: Το 12% των ανθρώπων θα προτιμούσαν έναν καλό ύπνο από το σeξ.



Κινητά τηλέφωνα:Το 33% των ανθρώπων είπαν ότι θα προτιμούσαν να μην κάνουν σeξ για μία εβδομάδα από το να μην είχαν κινητό για μία εβδομάδα.



Κομπλιμέντα: Παλαιότερη έρευνα έδειξε ότι και τα δύο φύλλα στην ηλικία των 20 θα προτιμούσαν μερικά καλά κομπλιμέντα που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους από το να κάνουν σeξ.



Μπέικον: Σύμφωνα με καναδική έρευνα το 43% των ανθρώπων θα προτιμούσαν να φάνε ένα κομμάτι ξεροψημμένο μπέικον από το να κάνουν σeξ.



Γενικότερα το φαγητό:Το 39% των ελεύθερων γυναικών θα προτιμούσε να μην κάνει σeξ για ένα χρόνο παρά να στερηθεί το αγαπημένο του φαγητό.


Μία πιο ελαφριά τσάντα: Κι όμως το 25% των φοιτητών, σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα, θα προτιμούσε να έχει μια πιο ελαφριά τσάντα και ας ζούσαν και χωρίς σeξ ακόμη και για ένα χρόνο.



Ιντερνετ: Το 46% των γυναικών και το 30% των ανδρών θα προτιμούσε να μην κάνει σeξ για δυο εβδομάδες παρά να μην έχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ.



8. Νιάτα: Το 21% όμως των γυναικών που συμμετείχε σε σχετική έρευνα είπε πως θα άφηνε το σeξ για έναν ολόκληρο χρόνο αν μπορούσε με αυτό τον τρόπο να καθυστερήσει τη φυσική διαδικασία των γηρατειών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters