Nail's Love By Ms

5 πράγματα που ένας πλούσιος άνδρας δεν θα έκανε ποτε

.
5 πράγματα που ένας πλούσιος άνδρας δεν θα έκανε ποτε  

Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που έχουν υιοθετήσει οι πετυχημένοι άνθρωποι και τους έχουν οφελήσει στην προσωπική και την επαγγελματική τους πρόοδο. Από την ώρα που ξυπνάνε το πρωί έως την ηλικία στην οποία  βγαίνουν σε σύνταξη αυτές είναι οι πέντε αγαπημένες συνήθειες των εύπορων ανθρώπων που θα μπορούσες να ακολουθήσεις και εσύ στην ζωή σου. 


1. Δεν βγαίνουν σε σύνταξη όταν όλοι οι άλλοι βγαίνουν
Η μέση ηλικία συνταξιοδότησης των Αμερικανών είναι τώρα η ηλικία των 61 ετών, σύμφωνα με την πρόσφατη μελέτη της Gallup. Από τα 59 δέκα χρόνια πριν και τα 57 την δεκαετία του 1990 οι υψηλόμισθοι Αμερικανοί δεν βγαίνουν στις σύνταξη προτού φτάσουν τα 70 όπως δείχνει μια ακόμα καινούργια έρευνα. Σχεδόν οι μισοί από τους μισθωτούς που κερδίζουν άνω των 75.000 δολάρια τον χρόνο, συνεχίζουν να δουλεύουν όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν επειδή οι ίδιοι το επιλέγουν. Είναι γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους δεν έχουν χειρονακτική εργασία αλλά η φιλοσοφία του «δεν εγκαταλείπω» είναι κάτι που σίγουρα θα μπορούσαμε να ενστερνιστούμε.
Η μετακίνηση σε μια λιγότερη αγχώδη εργασία είτε σε μια μερική απασχόληση μπορεί να είναι μια ιδανική εναλλακτική ώστε να μην σταματήσετε να βρίσκεστε από την μια στιγμή στην άλλη στην «ζωή» και στα πράγματα.


2. Δεν ξυπνούν στις 6 το πρωί και απαντούν στα e-mails
Είναι αναμφίβολο ότι οι άνθρωποι που ξυπνούν νωρίς το πρωί πετυχαίνουν περισσότερα πράγματα από τους υπόλοιπους. Σύμφωνα με μια έρευνα της Εθνικής Εταιρείας Ύπνου ο μέσος Αμερικανός ξυπνά περίπου στις 6 το πρωί μια καθημερινή όταν οι Διευθυντές και οι ιδιαίτερα πετυχημένοι άνθρωποι σηκώνονται από το κρεβάτι γύρω στις 5 το πρωί. Τι κάνουν οι άνθρωποι αυτοί την μια αυτή ώρα; Ένα βιβλίο με τίτλο «Τι κάνουν οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι πρίν το πρωινό» ρίχνει φως σε αυτή την ερώτηση.
Για παράδειγμα, μια επαγγελματίας γυναίκα μπορεί να ξοδεύει την ώρα αυτή για να κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι ή πιο εποικοδομητικά να προχωρήσει ένα project της χωρίς καμία παρεμβολή- αυτό θα έχει ξεκάθαρα πλεονεκτήματα στην καριέρα της, προωθώντας την κατακόρυφα.
3. Δεν αγνοούν προσφορές εργασίας για απρόσκοπτες κινήσεις


Ενώ πολλοί υψηλόμισθοι κοιτούν την επόμενη επαγγελματική τους κίνηση, δεν είναι απαραίτητο ότι κοιτούν για κίνηση προς τα πάνω. Πολλές φορές ψάχνουν για πλευρικές κινήσεις. Οι υπάλληλοι σε κάθε επίπεδο μπορούν να μάθουν από αυτή την συμπεριφορά. Το να επιλέγει κανείς να κάνει επαγγελματικές κινήσεις σε οριζόντια και όχι κατακόρυφη κλίμακα είναι πολλές φορές σοφή κίνηση καθώς μπορεί να προσφέρει μια μακροπρόθεσμα καλύτερη επαγγελματική ανέλιξη είτε υλικά πλεονεκτήματα.


4. Δεν αγοράζουν όταν μπορούν να δανειστούν
Είναι Αμερικανικό όνειρο η απόκτηση κατοικίας, αλλά μην υποθέτει ότι ο καθένας που μπορεί να αγοράσει σπίτι το κάνει. Ο νόμος των πέντε χρόνων (αν δεν πρόκειται να μείνεις σε ένα σπίτι για πέντε χρόνια μην το αγοράσεις) επανέρχεται. Η ενοικίαση είναι πιο δημοφιλής από ποτέ ακόμα και μεταξύ των πλουσίων. Ενώ κάποτε είχε νόημα για τους ανθρώπους που μπορούσαν να ανταπεξέλθουν να αγοράσουν ένα σπίτι και να το νοικιάσουν/πωλήσουν σε κάποιον άλλο μετά από δύο χρόνια η κρίση έχει δυσκολέψει την συνέχιση αυτής της πρακτικής κάνοντας ασφαλέστερη λύση την ενοικίαση.


5. Δεν αγοράζουν χωρίς μια σύγκριση αγοράς
Οι πλούσιοι αγοραστές σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία αγοράζουν συχνότερα μέσω διαδικτύου. Το πρώτο τετράμηνο του έτους, οι περισσότεροι καταναλωτές που αγόραζαν από τα μαγαζιά, ήταν κατά 47% πιθανότερο να κερδίζουν λιγότερα από 100.000 δολάρια ετησίως. Τα τεράστια πλεονεκτήματα της διαδικτυακής αγοράς δεν περιορίζονται στο κέρδος χρημάτων εξαιτίας των συνήθως χαμηλότερων τιμών. Οφείλονται παράλληλα στο γεγονός ότι δίνεται σε κάποιον η δυνατότητα να κάνει με ευρεία σύγκριση των τιμών από διάφορες εταιρείες προτού ψωνίσει κάτι, που πιθανότατα δεν θα έκανε σε μια αγορά σε μαγαζί που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να παρασυρόταν από τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα της στιγμής.

Koolnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters