Nail's Love By Ms

Δείτε τα 12 σημάδια που προδίδουν ότι σας έχει ερωτευτεί!

.
Δείτε τα 12 σημάδια που προδίδουν ότι σας έχει ερωτευτεί!  

Ο έρωτας είναι κάτι θαυμάσιο και σχεδόν όλοι οι άνθρωποι τον βιώνουν κάποια στιγμή. Από την άλλη μεριά, είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε ένας άντρας είναι στ’ αλήθεια ερωτευμένος μαζί σου. Οι άντρες στέλνουν συνήθως ανάμεικτα σημάδια, κι αυτό μπερδεύει τα πράγματα. Υπάρχουν όμως δώδεκα σημάδια, βγαλμένα από την πείρα, με βάση τα οποία μπορείς να προχωρήσεις ή να εγκαταλείψεις το πλοίο.


12. Βγαίνει από το δρόμο του για χάρη σου
Μήπως ο τύπος που έχεις μαζί του σχέση σε πηγαίνει στο σπίτι σου, ενώ το δικό του είναι από την αντίθετη κατεύθυνση; Μήπως, ενώ θα μπορούσε να πάρει έναν συντομότερο δρόμο, ακολουθεί τη μακρύτερη διαδρομή, επειδή την προτιμάς ή επειδή θέλει να είστε περισσότερη ώρα μαζί; Αν ναι, τότε έχεις ένα σίγουρο σημάδι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου.

11. Του αρέσει να περνά χρόνο μαζί σου
Ίσως όχι όλο το χρόνο του, αλλά πάντως αρκετό. Μήπως αντί να πάει έξω με τους φίλους του, περνάει το χρόνο του μαζί σου, κι αυτό όχι επειδή το ζήτησες εσύ; Μήπως αντί να ασχοληθεί με ένα από τα αγαπημένα του χόμπι, προτιμά να ξοδέψει χρόνο κάνοντας ένα από τα δικά σου αγαπημένα χόμπι; Αν ναι, τότε πρόσεξε … ίσως είναι ερωτοχτυπημένος μαζί σου!



10. Χαμογελάει όταν σε βλέπει
Όταν κάποιος σου χαμογελάει, είναι επειδή χαίρεται που σε βλέπει. Γι’ αυτό μην παίρνεις το χαμόγελο τόσο αψήφιστα. Με την  προϋπόθεση φυσικά ότι μπορείς να ξεχωρίσεις ένα φιλικό χαμόγελο από το χαμόγελο του φλερτ. Μήπως όταν σου χαμογελάει, το πρόσωπο ή τα μάτια του λάμπουν; Το χαμόγελο είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να εξετάσεις.



9. Του αρέσει η κουβέντα μαζί σου
Όχι επειδή είναι κουτσομπόλης ή επειδή του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του. Πολλά παιδιά είναι σεμνά και δεν θέλουν να μιλάνε καθόλου. Ωστόσο, όταν βρουν το κατάλληλο κορίτσι, γίνονται πολύ καλοί συζητητές. Πότε ήταν η τελευταία φορά που εσύ και ο φίλος σου συζητήσατε για πολύ ώρα για πράγματα που σε ενδιαφέρουν;



8. Δεν θέλει να σε ελέγχει
Όταν ένας άντρας ενεργεί σαν να είσαι κτήμα του, αυτό δεν είναι αγάπη αλλά μάλλον εμμονή. Κανείς δεν ανήκει σε κανέναν, αλλά είναι ελεύθερος να διαμορφώσει όπως θέλει τη ζωή του. Αν λοιπόν ο τύπος δεν σε ελέγχει και σου λέει ότι είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις (εκτός από το να βγαίνεις με άλλους), αυτό είναι σημάδι ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου.



7. Σου κάνει δώρα
Βέβαια, κάθε άντρας μπορεί να πάρει στο κορίτσι του ένα δώρο. Αυτό που έχει σημασία είναι αν το δώρο του είναι ποιοτικό, αν δεν το περιμένεις και αν πρόκειται για κάτι που το έχεις ανάγκη. Μην κάνεις όμως ποτέ το λάθος να του ζητήσεις να σου κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι αρραβώνων!



6. Προτείνει να βγείτε για φαγητό και σινεμά
Αν το αγόρι σου σού προτείνει να βγείτε έξω ένα Σάββατο βράδυ για να δειπνήσετε και μετά να δείτε μια ταινία, αντί να βγει με τους φίλους του, σίγουρα είναι ερωτευμένο μαζί σου. Το ίδιο για να γευματίσετε στην παραλία μεσημέρι Κυριακής. Είναι ακόμα καλύτερα αν σε αφήσει να διαλέξεις εσύ την ταινία ή το μέρος όπου θα πάτε. Περιττό να πούμε ότι αυτό είναι αμφίδρομο, που σημαίνει ότι κάποιες φορές πρέπει να παρακολουθήσεις το είδος της ταινίας που θέλει αυτός. Θα τον κάνεις πιο ευτυχισμένο και θα σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο...
 


5. Νιώθει πάθος για σένα
Το να τον διεγείρεις εσύ και μόνο εσύ, σημαίνει πολλά. Φυσικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο σεξ και στον έρωτα. Όταν κάποιος σε αγαπάει, δεν αισθάνεσαι μόνο το σώμα του, αλλά και την ψυχή του. Πώς είναι το σεξ μαζί του; Υπάρχει ρομαντισμός ή απλά «βουρ στο ψητό»; Τον ενδιαφέρει αν ικανοποιείσαι ή κοιτάζει μόνο τη δική του ευχαρίστηση;



4. Του αρέσει να είστε αγκαλιά
Είναι όμορφο να νιώθεις κοντά σε κάποιον. Σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει η τρυφερότητα. Το να μοιράζεστε μαζί στιγμές, κρατώντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά και συζητώντας. Τις στιγμές αυτές μοιράζεστε το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον σας. Μιλάτε για τη ζωή σας, λέγοντας ακόμη και ανόητα πράγματα που δεν μπορείτε να τα μοιραστείτε με άλλους. Το κάνει αυτό μαζί σου ή απλώς δεν βλέπει την ώρα να φύγει;



3. Σου λέει πόσο σε αγαπά
Το να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου δεν είναι πάντα εύκολο. Ωστόσο, κανείς δεν θα πει σ’ ένα κορίτσι που το φλερτάρει «σ’ αγαπώ», αν δεν το εννοεί πραγματικά. Αν λοιπόν σου πει ότι σε αγαπά και ότι θέλει να είναι μαζί σου για μεγάλο χρονικό διάστημα και υπάρχουν και άλλα σημάδια που ταιριάζουν με τις συμβουλές μας, τότε ο τύπος είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου!



2. Ξέρεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς
Η εμπιστοσύνη –η αμοιβαία εμπιστοσύνη– είναι η βάση κάθε σχέσης. Και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις ενστικτωδώς. Αν ο φίλος σου σού εμπνέει εμπιστοσύνη και ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του, αυτό είναι υπέροχο. Αν κι αυτός μπορεί να σε εμπιστευτεί, έχουμε την τέλεια σχέση. Η εμπιστοσύνη είναι από τα πιο σημαντικά για τη διατήρηση ενός δεσμού.



1. Ο έρωτας δεν κρύβεται
Όπως λέει η παροιμία «ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται». Όταν κάποιος είναι ερωτευμένος, το δείχνουν όλα επάνω του: η φωνή του, το βλέμμα του, το πρόσωπό του, το χαμόγελό του, οι κινήσεις του. Και όταν σε βλέπει, αφήνει αναστεναγμούς ευχαρίστησης. Αν όταν σε αγκαλιάζει, δεν θέλει να σε αφήσει, είναι σαν να σου λέει: «Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο τυχερός είμαι που σε έχω στα χέρια μου!» Αυτό είναι το πιο αψευδές σημάδι ότι σε αγαπάει πραγματικά, και γι’ αυτό του δώσαμε την πρώτη θέση.


youmagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters