Nail's Love By Ms

Θέλετε να ανανεώσετε τη σχέση σας;;; Ορίστε τι πρέπει να κάνετε....

.
 


Οι γιορτές σίγουρα δίνουν την ευκαιρία σε εσένα και τον σύντροφό σου να έρθετε πιο κοντά και να ξαναθυμηθείτε τους πρώτους μήνες της σχέσης σου που είχατε μόνο... μάτια ο ένας για τον άλλον. Δες τι μπορείς να κάνεις για να κάνεις ακόμα καλύτερα τα πράγματα.


Βρες χρόνο για βραδινά ραντεβουδάκια

Όπως βρίσκεις χρόνο για να φτιάξεις cookies και να πας στο πάρτι της εταιρίας σου έτσι πρέπει να αφιερώσεις τουλάχιστον δύο βραδιές μέσα στις γιορτές σε σένα και τον αγαπημένο σου. Πηγαίντε μία βόλτα, δείτε τη στολισμένη πόλη στην οποία ζείτε και απολαύστε μαζί μία ζεστή σοκολάτα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στη σχέση σας και θα ανταμειφθείτε γι'αυτό με το να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μην ξεχάσετε μόλις γυρίσετε σπίτι να αρχίσετε τα εpωτικά παιχνίδια.



Φτιάξε ατμόσφαιρα

Μπορεί να μη έχετε όρεξη για seξ αλλά αν βοηθήσετε λίγο την κατάσταση ίσως και να τη βρείτε. Ανάψτε μερικά κεράκια μέσα στο σπίτι, πάρ'τε λίγο λάδι για μασάζ και αρχίστε κάνοντας μασάζ ο ένας στον άλλον. Σίγουρα η ατμόσφαιρα θα ζεστάνει αρκετά (ακόμα και μέσα στο χειμώνα) και ίσως ζήσετε και μία ιδιαιτέρως καuτή νύχτα. Τα σεξοuαλικά παιχνίδια είναι ένας ακόμα τρόπος για έρθετε στο κέφι.



Βάλε εpωτικούς στόχους για τη νέα χρονιά

Μπορεί να αφιερώνουμε χρόνο βάζοντας οικονομικούς και προσωπικούς στόχους που αφορούν τη διατροφή και τη γυμναστική μας αλλά δεν αφιερώνουμε καθόλου χρόνο για να βάλουμε σεξοuαλικοuς στόχους. Μην βάλεις σαν στόχο να κάνεις πιο πολύ και πιο καλό seξ αλλά βάλε πιο συγκεκριμένους στόχους, όπως να κάνεις seξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ή να δοκιμάζεις μία νέα στάση μία φορά το μήνα.



Μην υποτιμάς τη δύναμη της αγκαλιάς

Αν βρίσκεσαι σε περιβάλον όπου δεν μπορείς να κάνεις seξ (για παράδειγμα έχετε πάει στους γονείς του για τις γιορτές και το δωμάτιό σας είναι ακριβώς δίπλα στο δικό τους) φροντίστε να το ρίξετε στις αγκαλιές, τα φιλιά και τα χάδια. Έτσι θα αποβάλλεται το άγχος των γιορτών και θα έρθετε και πιο κοντά.



Η κρεβατοκάμαρά σου πρέπει να είναι ο ναός σου

Μπορεί έξω από την κρεβατοκάμαρά σου να γίνεται χαμός - δώρα, μελομακάρονα, παιδικά παιχνίδια - αλλά μέσα σε αυτή πρέπει να υπάρχει η απόλυτη ηρεμία και γαλήνη. Άναψε μερικά κεριά (προσπάθησε να είσαι μέσα όταν το κάνεις - μην τα ανάβεις και φεύγεις), βάλε τα αγαπημένα σου σεντόνια και απόλαυσε μερικές χαλαρές στιγμές με τον αγαπημένο σου!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

faysbook.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters