Nail's Love By Ms

Application για να μάθεις ποιοι φίλοι σου στο Facebook θέλουν να κάνετε $εξ!

.
Application για να μάθεις ποιοι φίλοι σου στο Facebook θέλουν να κάνετε $εξ! 



Ένα πονηρό application έφτιαξαν Έλληνες, που θα γίνει το κοινό μυστικό όλων στο Facebook.


Το application λέγεται "Αnsoukatsei" και είναι ό,τι πρέπει για όσους αναρωτιούνται αν κάποιος από τον περίγυρό τους ενδιαφέρεται γι' αυτούς. Με το application αυτό όλα γίνονται μυστικά και εχέμυθα! Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, η δραστηριότητά σου δεν εμφανίζεται πουθενά στο Wall σου. 


Και κάποιος θα μάθει αν ενδιαφέρεσαι μόνο αν ενδιαφέρεται κι εκείνος. Αλλιώς, το μυστικό θα μείνει ανάμεσα σε σένα και το "Αnsoukatsei".


Ξεκινάς με το να κάνεις ένα login στο application http://www.ansoukatsei.com και μετά σου εμφανίζονται στην οθόνη τα προφίλ των φίλων σου στο Facebook, γυναίκες ή άντρες ή και τα δύο, ανάλογα με το τι έχεις εσύ διαλέξει. 

Κάτω από το προφίλ υπάρχει το κουμπί "Θέλω να μου κάτσει", το οποίο το πατάς αν ενδιαφέρεσαι. Όταν το πατήσεις, το κουμπί αλλάζει σε "Περιμένω να μου κάτσει". 


Για να διαπιστωθεί όμως αν το ειδύλλιο θα προχωρήσει, πρέπει και οι υπόλοιποι φίλοι σου στο Facebook να κάνουν login στο "Αnsoukatsei" και αυτός/'η που σε ενδιαφέρει να έχει επιλέξει το δικό σου προφίλ για τα υπόλοιπα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters