Nail's Love By Ms

Τι θα φορεθεί φέτος στους άντρες ;

.
Τι θα φορεθεί φέτος στους άντρες ;  


Ποιες είναι οι τάσεις;

 

1. Γυρισμένο παντελόνι
Αν για σένα το τζιν με γυρισμένα ρεβέρ δεν είναι τάση, αλλά το φοράς εδώ και χρόνια, ήρθε η ώρα να το... επεκτείνεις.
Παντελόνια κάθε τύπου, όπως βαμβακερά και μάλλινα, μπορούν να φορεθούν με γυρισμένα ρεβέρ, συνδυασμένα με σπορ μποτάκια ή δερμάτινα παπούτσια.




2. Χρώμα στη ζωή σου
Αν θες να ξεφύγεις από τα «κλασσικά» ανδρικά χρώματα (βλέπε μαύρο, γκρι, καφέ), οι οίκοι μόδας φρόντισαν να προτείνουν το κόκκινο της Βουργουνδίας!
Πρόκειται για μία από τις πιο ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου, που θυμίζει παλιό καλό κρασί και μπορείς να την επιλέξεις είτε σε βασικά κομμάτια (π.χ. παντελόνια, ζακέτες, παλτό), είτε σε αξεσουάρ (ζώνη ή παπούτσια).



3. Φόρα το μοτίβο σου
Από τα διάφορα μοτίβα που είδαμε στις πασαρέλες, αυτό που αξίζει να φορέσεις είναι το all-time-classic καρό!
Αν το να φορέσεις ένα παντελόνι με μεγάλα καρό σου φαίνεται too much, φόρα ένα βαμβακερό καρό πουκάμισο ανοικτό πάνω από το μονόχρωμο Tshirt σου ή «ντύσε» με το μοτίβο αυτό τις κάλτσες ή τηνγραβάτα σου!




4. Ο στρατός... ξανάρχεται!
Είτε έχεις πάει φαντάρος, είτε όχι, η παραλλαγή είναι εδώ για σένα: αν δεν σου αρέσει η κλασσική εκδοχή της, επίλεξέ την σε μαύρο – γκρι.
Ιδανική για πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις, η παραλλαγή θα αποθεώσει το στυλ σου σε παντελόνια, τζάκετ ή αξεσουάρ.




5. Δερμάτινο
Μπορεί στην ντουλάπα σου να έχεις ήδη ένα δερμάτινο μαύρο μπουφάν, οπότε... φόρεσέ το ξανά!
Αν δεν έχεις και θες να αποκτήσεις ένα, διάλεξε τζάκετ με έντονες γωνίες και ραφές, είτε εξολοκλήρου δερμάτινο, είτε με δερμάτινες λεπτομέρειες. Αρκεί, πάντα, να είναι μαύρο!



6. Για ζεστό λαιμό
Μπορεί οι κρύες μέρες να μην έχουν έρθει ακόμα, για να είσαι προετοιμασμένος, όμως, καλό θα είναι να προμηθευτείς ένα μεγάλο, πλεκτό κασκόλ.
Φορεμένο πάνω από πουλόβερ για καθημερινές εμφανίσεις ή πάνω από το καλό σου παλτό για τις επίσημες περιστάσεις, φρόντισε το κασκόλ σου να έχει εντυπωσιακά χρώματα ή γήινες αποχρώσεις.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters