Nail's Love By Ms

Πότε το σεξ μπορεί να σας βάλει σε μεγάλους μπελάδες- Πέντε περιπτώσεις που συνήθως βγαίνει ξινό

.
87f36c5ad19585a03439ee4dc50c1a77 XL 


Όλοι μας έχουμε συνδυάσει το sex με κάτι πολύ όμορφο, «ανεβαστικό», με την καλή ψυχολογία και την απόλυτη ικανοποίηση. Και έτσι είναι δηλαδή. Τουλάχιστον, αν είναι καλό. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις που το sex μπορεί να σου βγει, αυτό που λέμε «ξινό».

Αυτές είναι:
1. Το sex με παντρεμένο! Αν γνωρίζεις την κατάστασή του, τότε οφείλεις να είσαι προσεχτική. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε ανακαλύψει και τι προθέσεις έχει. Αν είναι εν αγνοία σου η δέσμευσή του, τότε καλά θα κάνεις να του τα πεις ένα χεράκι!
2. Το sex με το αφεντικό σου! Αν δεν θες να βρεθείς χωρίς δουλειά γιατί κάτι μπορεί να στραβώσει ή αν δεν σ” αρέσει να ψιθυρίζουν πίσω από την πλάτη σου οι συνάδελφοι άσχημους χαρακτηρισμούς για σένα, καλύτερα να το σκεφτείς διπλά πριν το αποφασίσεις. Και το sex με ένα συνάδελφο, επίσης, μπορεί να δημιουργήσει άβολες καταστάσεις.
3. Το sex της μιας βραδιάς με κάποιον άγνωστο ενώ είσαι σχέση! Αυτό αλλιώς λέγεται και «κεράτωμα». Το αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να ρισκάρεις τη σχέση σου (που δεν το θες), αν αποκαλυφθεί κάτι.
4.Το sex με το σύντροφο της κολλητής σου ή με κάποιο συγγενικό πρόσωπο του συντρόφου σου! Καταλαβαίνεις ότι και οι δύο περιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση, να διαλύσουν οικογένειες, να κάνουν ανθρώπους δυστυχισμένους. Ναι, δεν το λες σωστό από μέρους σου.
5. Το sex χωρίς προφυλάξεις! Θα το πούμε για μια ακόμα φορά, το sex χωρίς την απαραίτητη προφύλαξη μπορεί πραγματικά να σε βάλει σε πολύ μεγάλο μπελά, ιδίως αν δεν είναι με το σύντροφό σου ή με τον άντρα σου που έχετε αποφασίσει να κάνετε παιδιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters