Nail's Love By Ms

Σαραντάρης, γιατρός και μαμάκιας ο "τέλειος" άντρας

.
 


Υπάρχει ο τέλειος άντρας; Αν ναι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Νέα αμερικανική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει τη γνωστή σε όλους ρήση: «Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου»!

Να είναι μορφωμένος, να αποφεύγει το αλκοόλ και κατά προτίμηση να είναι γιατρός στο επάγγελμα.

Αυτά τουλάχιστον λέει η πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό “Vanity Fair” σε συνεργασία με την τηλεοπτική εκπομπή “60 Minutes".

Σε δείγμα 1.168 ενηλίκων που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", αυτό το "σπάνιο είδος" αντρών θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Να έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο, πράγμα στο οποίο συμφώνησε το 35% των ερωτηθέντων, να είναι σκληρά εργαζόμενος σύμφωνα με το 28% και φυσικά να γνωρίζει από καλούς τρόπους, σύμφωνα με το 27%.

Οι κοιλιακοί και οι τετρακέφαλοι φαίνεται να έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μιας και μόνο το 1% των γυναικών υποστηρίζει ότι ο τέλειος άντρας οφείλει να έχει αθλητικό σώμα. 

Κάτι όμως που φαίνεται να έχει ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς "Greys Anatomy", ηθοποιός Patrick Dempsey, που ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις όσων κλήθηκαν να απαντήσουν σε ποιον θα ήθελαν να μοιάζει ο τέλειος άντρας.

Ακόμα όμως και επιτυχημένος να είναι, θα πρέπει να έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στον εργασιακό χώρο μέχρι τα 50 του χρόνια (έτσι είπε το 69% ) και το σημαντικότερο-να έχει άριστες σχέσεις με την μαμά του!

Για το 69% των ερωτηθέντων, δε, η μαμά πρέπει να έχει τον έλεγχο στη ζωή του γιου της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters