Nail's Love By Ms

Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τη βάπτιση του βασιλικού μωρού!

.



Η ημέρα αυτή στην Αγγλία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στον μόλις τριών μηνών Πρίγκιπα Γεώργιο, που είναι ο επόμενος διάδοχος του θρόνου

Ο μόλις τριών μηνών Πρίγκιπας Γεώργιος και οι γονείς του, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Γουίλιαμ και Κέιτ, έχουν φτάσει στο St. James Palace για τη βάπτιση του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας.



Έξω από το ναό έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για κλέψει μία μικρή εικόνα από το βάπτισμα του βασιλικού μωρού που περιγράφεται ως «καθαρά οικογενειακή υπόθεση».




Και όχι αδίκως, αφού ελάχιστοι είναι παρόντες στο μυστήριο.  Συγκριμένα, εκτός από τους γονείς και τους επτά νονούς, μόνο πέντε ανώτεροι γαλαζοαίματοι -η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας Κάρολος, η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Πρίγκιπας Χάρι, παρακολουθούν τη βάπτιση του διαδόχου του θρόνου από τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ.



 

Φυσικά, στην τελετή βρίσκονται και οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον,  καθώς και τα αδέλφια της. Πίπα και Τζέιμς, όπως και μερικοί καλοί φίλοι του ζεύγους.










 





πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters