Ένα συνοδευτικό ό,τι πρέπει για αξέχαστη νοστιμιά και σωστή διατροφή.
Υλικά
340γρ. πατάτες1/2 κούπα αγγούρι, σε φέτες2κ.σ. sour cream με χαμηλά λιπαρά1 1/2κ.σ. γιαούρτι πλήρες1 1/2κ.γ. φρέσκο άνιθο, ψιλοκομμένο1/4κ.γ. αλάτι κοσέρ1/4κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρι πιπέρι
Εκτέλεση
1. Γεμίστε τα 2/3 μιας κατσαρόλας με νερό και βάλτε την σε δυνατή φωτιά.
2. Κόψτε τις πατάτες σε χοντροκομμένα κομμάτια. Βάλτε τις στην κατσαρόλα, καλύψτε την κατσαρόλα και αφήστε τις να βράσουν. Μειώστε την θερμοκρασία σε μέτρια προς υψηλή και αφήστε τις να βράζουν για άλλα 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίξτε τις.
3. Αναμείξτε το αγγούρι, την sour cream, το γιαούρτι, τον άνιθο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίξτε μέσα τις στραγγισμένες πατάτες και ανακατέψτε καλά να καλυφθούν όλα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου