Nail's Love By Ms

Σχέση από την αρχή

.
Σχέση από την αρχή 




Μήπως το τελευταίο διάστημα και η σχέση σου περνάει κρίση; Είναι λογικό. Το καθημερινό άγχος και η αβεβαιότητα δεν μας αφήνει πλέον να χαρούμε και πολλά. Είναι ίσως η μοναδική περίοδος που οι ανθρώπινες σχέσεις θα παίξουν τον πιο καθοριστικό ρόλο για την ψυχική μας ισορροπία. Πολύ περισσότερο δε η σχέση με το σύντροφό μας. Κάνε λοιπόν την προσωπική σου επανάσταση και πήγαινε κόντρα στην κρίση με δέκα απλά βήματα. 



1. Κάνε γιόγκα: Κι όμως για να έχουμε μία καλύτερη σχέση πρέπει να ξεκινήσουμε πρώτα από τον εαυτό μας. Αποδεδειγμένα η γιόγκα βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και στο «άδειασμα» του μυαλού. Αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να έχεις καλύτερη διάθεση.



2.  Μην ξεχνάς τα φιλιά: Δώσε στον αγαπημένο σου ένα έντονο, ερωτικό φιλί το πρωί πριν φύγει. Δημιουργεί πιο θετική διάθεση και τον βάζει σε σκέψεις για την υπόλοιπη ημέρα. Το βράδυ θα γυρίσει στο σπίτι με άλλη όρεξη!



3.  Πρωινό σεξ: Είναι η καλύτερη ώρα για να καταπολεμήσεις την έλλειψη διάθεσης. Η αυξημένη κορτιζόλη που υπάρχει εκείνη την ώρα στο αίμα σε βοηθάει να βάλεις στην άκρη τις αναστολές και τις σκέψεις. Εκμεταλλεύσου την ώρα.



4. Η τεχνολογία στα χέρια σου: Όσο και αν είσαι πηγμένη μέσα στη μέρα, κλέψε λίγο χρόνο για να στείλεις στον αγαπημένο σου ένα sms  ή ένα mail με δυο γλυκιές κουβέντες ή και πιο ερωτικές. Ακόμη και εάν έχετε μαλώσει λίγες ώρες πριν η ένταση θα πέσει και θα βάλετε νέες βάσεις για ένα πιο ευχάριστο βράδυ.



5. Ραντεβού για δύο: Κανόνισε κάτι για τους δυο σας και μόνο. Μπορεί να έχετε παιδιά και υποχρεώσεις αλλά δεν παύετε να είσαστε ζευγάρι. Ζήτησε από κάποιο συγγενή ή μια φίλη σου να μείνει με τα παιδιά και κανόνισε μία έξοδο με τον άντρα σου. Ο προσωπικός σας χρόνος είναι πολύτιμος.



6. Κλείσε την τηλεόραση: Καθίστε μαζί στο σαλόνι και ακούστε? την ησυχία. Διαβάστε μαζί ένα βιβλίο, συζητήστε θέματα της καθημερινότητας σας (χωρίς να θυμηθείτε τι κακό έχει κάνει ο ένας στον άλλο!) και χαλαρώστε.



7.  Μασάζ για χαλάρωση: Πρότεινέ του να του κάνεις ένα χαλαρωτικό μασάζ. Η ωκυτοκίνη που παράγεται στον οργανισμό δημιουργεί μεγαλύτερη ερωτική διάθεση. Ζήτησε του να σου το ανταποδώσει. Τα χάδια είναι ότι καλύτερο για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου.



8.  Σεξ με φαντασία: Ξεκόλλα από τα καθιερωμένα. Στο σεξ τίποτε δεν αποτελεί ταμπού. Αν φαντάζεσαι κάποιο ερωτικό «ρόλο» που σε διεγείρει, ζήτησε από το σύντροφό σου να παίξει στο? έργο. Έτσι θα διασκεδάσετε και θα δώσετε στο σεξ άλλη διάσταση.



9.   Εσώρουχα με άποψη: Μπορεί να είσαι με το σύντροφό σου πολλά χρόνια και να θεωρείς ότι δεν έχει καμία σημασία τι φοράς όταν πέφτεις στο κρεβάτι. Οι άντρες όμως δεν λειτουργούν έτσι. Φορώντας πιο σέξι εσώρουχα θα του δείξεις ότι δεν τον θεωρείς δεδομένο και θα εξάψεις τη φαντασία του.



10. Περνάς και μόνη σου καλά. Ο αυνανισμός δεν αποτελεί ταμπού. Σύμφωνα με έρευνες το 32% των γυναικών παραδέχεται ότι αυνανίζεται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό σε βοηθάει να γνωρίσεις το σώμα σου και να ανεβάσεις τη λίμπιντό σου.


tellawoman.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters