Nail's Love By Ms

Απιστία, οι συχνότερες ενδείξεις πως κάτι άλλαξε στην σχέση σας!

.
Απιστία, οι συχνότερες ενδείξεις πως κάτι άλλαξε στην σχέση σας! 




Υπάρχουν ορισμένα σημάδια που μαρτυρούν μια πιθανή τέτοια κατάσταση, χωρίς όμως να σημαίνει ότι ισχύουν σίγουρα για όλους τους ανθρώπους και για όλες τις καταστάσεις, καθώς κάθε ζευγάρι έχει τον δικό του τρόπο ζωής. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα εξής:



1) Εξαφανίζεται για ώρες. Πόσες φορές τον έχεις πάρει και ξαναπάρει τηλέφωνο και δεν το σηκώνει. Και μετά λέει ότι είχε δουλειά ή δεν το άκουγε γιατί το είχε στο αθόρυβο. Και το χειρότερο; Σου κάνει σκηνή που πήρες τόσες φορές και είσαι ενοχλητική!


2) Ξαφνικά αρχίζει να προσέχει τον εαυτό του περισσότερο! Γράφεται γυμναστήριο, ενδιαφέρεται περισσότερο από ότι συνήθως για το τι θα φορέσει, εάν είναι ωραίος Αγοράζει και άρωμα ενώ τόσα χρόνια δεν ήταν στις προτεραιότητές του.


3) Ξοδεύει χρήματα για λόγους ανύπαρκτους. Στην αρχή δεν το κατάλαβες αλλά κάποια στιγμή το ανακάλυψες, και ειδικά αν μένετε στο ίδιο σπίτι!


4) Ξαφνική αδιαφορία. Αδιαφορεί για σένα ,τι κάνεις πως περνάς, αν είσαι καλά, τι μπορεί αν σε απασχολεί. Σε θυμάται όποτε τον συμφέρει και αδιαφορεί για τα προβλήματα που έχετε στην σχέση σας.


5) Αλλαγή ερωτικής διάθεσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αλλαγή μπορεί να είναι προς το «κακό», μπορεί να είναι και προς το «καλό». Κάτι πάντως άλλαξε στις ιδιαίτερες στιγμές σας.


6) Όταν είστε μαζί χαμηλώνει το κινητό ή το έχει πάντα στην τσέπη του λες και είναι χρυσός. Άρχισε να βάζει και κωδικό στο κινητό .


7) Αποφεύγει να μένετε μόνοι σας . Κανονίζετε να βγείτε και εννοείται ότι πάντα θα είστε με παρέα! Πόσες φορές ακούσατε την φράση «Τι θα κάνουμε μόνοι μας έξω;»


Αυτές μπορεί να είναι κάποιες ενδείξεις ότι κάτι έχει αλλάξει στην σχέση σας αλλά η αιτία μπορεί τελικά να μην είναι ένα τρίτο πρόσωπο. Σίγουρα ένας γάμος ή μια σοβαρή σχέση απαιτεί μεγάλη δύναμη, υπομονή, εφευρετικότητα, καθημερινό αγώνα. Και όλα αυτά γιατί για την αγάπη δίνουμε εξετάσεις κάθε μέρα .Και εάν τα περισσότερα αποτελέσματα μας δεν είναι καλά μάλλον κάτι κάνουμε λάθος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters