Nail's Love By Ms

Χωρισμός και επανασύνδεση

.
Χωρισμός και επανασύνδεση 




 Τι πρέπει να κάνεις αν θέλεις να την ξανακερδίσεις



Μόλις χώρισες, αλλά δεν την έχεις ξεπεράσει ακόμα. Ψάχνεις τρόπους να την κάνεις να γυρίσει κοντά σου. Ποια είναι όμως τα μυστικά της επανασύνδεσης;




Ο χωρισμός είναι μία δύσκολη κατάσταση, όλοι συμφωνούν σε αυτό. Είτε είσαι ο τύπος που βιώνει έντονα τα συναισθήματά του, είτε είσαι από τους τυχερούς που ξεπερνάνε εύκολα προβλήματα και καταστάσεις, ένας χωρισμός σπάνια είναι ανώδυνος. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε μία κατάσταση που και απλά πράγματα σου φαίνονται βουνό πρέπει να βρεις το κουράγιο να σταθείς στα πόδια σου, ώστε ο χωρισμός να  μην γίνει οριστικός.




Επανασύνδεση λοιπόν σε 4 απλά βήματα.

Είσαι έτοιμος;

Πάμε!





Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και σε εκείνη.  Το να κάνεις βιαστικές κινήσεις, να προσπαθείς να επικοινωνήσεις μαζί της άμεσα ή έμμεσα, παρακαλώντας την να γυρίσει πίσω, είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να έχει αποτέλεσμα.  Αντίθετα τείνει να κάνει το χωρισμό σας μάλλον οριστικό. Αν λοιπόν επιδιώκεις την επανασύνδεση, ηρέμησε και προσπάθησε να βάλλεις τα πράγματα σε μία σωστή βάση. Προσπάθησε να δεις τι πιθανόν έφταιξε κι αν πραγματικά θέλεις να ξαναγυρίσει σε εσένα.





Το πιο σημαντικό και ίσως το πλέον δύσκολο βήμα στην σκάλα που οδηγεί στην επανασύνδεση. Πολλοί είναι αυτοί που αποτυγχάνουν τις περισσότερε φορές από άγνοια   ή απλά επειδή στη φύση μας είναι να λειτουργούμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον παρακάτω. Η συμβουλή είναι απλή.  Πρέπει να πάψεις να είσαι στη θέση του κυνηγού, αυτού που ψάχνει για να ακούσεις νέα της, πρέπει να προσπαθήσεις αυτό να το αντιστρέψεις και την φέρεις στην θέση που είσαι εσύ τώρα. Προσπάθησε με έμμεσο τρόπο να μεταφέρονται τα κατάλληλα νέα. Φρόντισε να δείχνεις καλά να είσαι καλά και να το μαθαίνει. Σε κάθε η πρέπει να φαίνεται ότι έχεις ξεπεράσει το χωρισμό σας  όσο και αν αυτό φαίνεται δύσκολο με την πρώτη ματιά.




Αν θέλεις να την ξανακερδίσεις, αυτό το οποίο είναι απόλυτα βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αρχίσεις να την παίρνεις  τηλέφωνο ή να της στέλνεις  μηνύματα. Αυτό με μαθηματική ακρίβεια θα σε οδηγήσει μακριά από το στόχο της επανασύνδεσης. Προσπάθησε να μην έχεις επικοινωνία μαζί της για ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον δέκα ημερών.  Αν τώρα σε αυτό το διάστημα τύχει να πέσεις πάνω της, δεν έγινε κι κάτι τραγικό. Απλά προσπάθησε να φαίνεται ότι έχεις ξεπεράσει το χωρισμό σας και στέκεσαι στα πόδια σου.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters