Nail's Love By Ms

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την αποτρίχωση με lasers;

.
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την αποτρίχωση με lasers; 




 Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, είναι ένα πρόβλημα που αφορά κυρίως τον γυναικείο πληθυσμό, ανεξαρτήτως ηλικίας. Εάν μάλιστα συνυπολογίσουμε και διάφορες παθολογικές καταστάσεις (Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, Υπερανδρογοναιμία, Δασυτριχισμός) που μπορούν να επιδεινώσουν την υπάρχουσα τριχοφυΐα, πολύ εύκολα αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα της καθημερινής χρήσης ποικίλων αποτριχωτικών μεθόδων, από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.




Laser - Αποτρίχωση
Μία συγκεκριμένη δέσμη καθαρού φωτός (μονοχρωματική), προσπίπτει στην επιφάνεια του δέρματος, διεισδύει στο βάθος (αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα), απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη του στελέχους και του βολβού της τρίχας, καταστρέφοντας μόνο αυτήν (την τρίχα-στόχο), χωρίς να επηρεάζει τους γύρο-υγιείς ιστούς( επιλεκτική φωτοθερμόλυση ). Η Laser-Αποτρίχωση, ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 90, προσφέροντας μία εντελώς διαφορετική, καινοτόμο αντιμετώπιση του προβλήματος της τριχοφυΐας. Η αναίμακτη, μη επεμβατική, ασφαλής, γρήγορη, αλλά κυρίως αποτελεσματική αυτή μέθοδος, βρήκε πολύ γρήγορα την θέση που της άξιζε, αφού ο μοναδικός άλλος τρόπος μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας, η ηλεκτρόλυση ( κοινώς βελόνα ) ήταν μικρότερης αποτελεσματικότητας, επώδυνη, χρονοβόρα, με αυξημένες πιθανότητες παρενεργειών, και πρακτικά ανεφάρμοστη σε μεγάλες περιοχές.




Εχθρός του καλού το καλύτερο.
Η τεράστια διάδοση της Αποτρίχωσης με Laser αλλά και η αυξημένη ζήτηση για περισσότερα αλλά και καλύτερα συστήματα Lasers, είχαν σαν αποτέλεσμα την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια, η οποία εστιάστηκε στην αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.
Tα σύγχρονα, στο έπακρον εξελιγμένα Δερματολογικά Lasers που χρησιμοποιούνται για Αποτρίχωση, «κουβαλούν» όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία του παρελθόντος, προσφέροντας ταχύτητα, βέλτιστη αποτελεσματικότητα, και πολύ μεγάλη ασφάλεια (ακόμη και σε σκουρόχρωμα δέρματα ). Με την χρήση εξιδανικευμένων παλμοσειρών, και εξοπλισμένα με εξειδικευμένους μηχανισμούς ψύξης της επιδερμίδας, την προστατεύουν άριστα, την ίδια στιγμή που η εξελιγμένη παλμική - φωτεινή τους δέσμη διεισδύει στο δέρμα και προκαλεί εκλεκτική καταστροφή των τριχών μέσω της απορρόφησής της από την μελανίνη, αφήνοντας άθικτη την γύρω περιοχή. Εφαρμόζονται σε οποιαδήποτε ανατομική περιοχή του σώματος, γρήγορα και ανώδυνα, και με μηδενικά σχεδόν ποσοστά ανεπιθύμητων αντιδράσεων.




Το σωστό laser στα σωστά χέρια
Και το τελειότερο ακόμα Ιατρικό Laser, χρειάζεται χειριστή με εμπειρία και γνώσεις, για να αποδώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, με την μέγιστη ασφάλεια.
Το κατάλληλα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό, μέσα από πολλές επιλογές, προσαρμόζει τα δεδομένα της κάθε θεραπείας , λαμβάνοντας υπόψη αρκετές παραμέτρους (είδος τριχοφυΐας, τύπος δέρματος, ηλιακή έκθεση, ανατομική περιοχή), ώστε τα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση να ικανοποιούν τις προσδοκίες, χωρίς να ΄΄θυσιάζεται΄΄ η ασφαλής εφαρμογή.




Αποτρίχωση με Laser: ανάγκη ή μοδα
Σήμερα, η αποτρίχωση με Laser είναι παγκοσμίως, η πιο δημοφιλής μέθοδος μόνιμης μείωσης της τριχοφυΐας. Όχι μόνον οι γυναίκες, αλλά και πολλοί άνδρες με πρόβλημα υπερβολικής τριχοφυΐας, εμπιστεύονται την νεότερη τεχνολογία και απολαμβάνουν τα οφέλη της.
Η Ιατρική Κοινότητα έχει πλέον πειστεί, και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι Γυναικολόγοι-Μαιευτήρες, επιτρέπουν στις εγκυμονούσες πελάτισσές τους είτε να συνεχίζουν, είτε να αρχίζουν την Laser-Αποτρίχωσή τους, γνωρίζοντας πλέον την απόλυτη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα των σύγχρονων Δερματολογικών Laser-Συστημάτων.
Κλείνοντας ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε τάση ή μόδα που κατά καιρούς προσπαθεί να επικρατήσει στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής, η Aποτρίχωση με Laser είναι και θα είναι μακράν η καλύτερη μέθοδος μόνιμης απώλειας της τριχοφυΐας, αφού είναι πλέον δεδομένη η μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας που παρέχει, σε κάθε ενδιαφερόμενη-ο που αποφασίζει να την εμπιστευτεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters