Nail's Love By Ms

Τρία ελληνικά νησιά στη δεκάδα των φθηνότερων προορισμών στην Ευρώπη

.
Top προορισμός για τους Βραζιλιάνους η Ελλάδα! 



Τρία νησιά της χώρας μας αποτελούν τουριστικούς παράδεισους λόγω... χαμηλών τιμών, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού ιστότοπου «Price of Travel» που τα συγκαταλέγει ανάμεσα στους 10 φθηνότερους προορισμούς στην Ευρώπη.



Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αξιολογεί τουριστικούς προορισμούς κοντά σε παραλίες, που έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν επισκέπτες, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους επιφάνειας.
Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Κως, για την οποία το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ξενοδοχεία είναι προσιτά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.



Την έκτη θέση καταλαμβάνει η Μήλος «με τις υπέροχες παραλίες της», νησί που είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς -σύμφωνα με το Price of Travel-, «οι επισκέπτες είναι εύκολο να βρουν φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να την επισκεφθούν».



Στην όγδοη θέση βρίσκεται η Ρόδος, ένα νησί με περίπου 500 ξενοδοχεία και γενικά προσιτές τιμές τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Price of Travel.



Στην πρώτη θέση βρίσκεται η παραλία του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, στη δεύτερη θέση η παραλία Σάνι Μπιτς (Sunny Beach) στη Βουλγαρία, στην τρίτη οι Αγιοι Σαράντα της Αλβανίας και στην τέταρτη θέση η παραλία Μαμάια στη Ρουμανία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters