Nail's Love By Ms

Σοβαρή σχέση ή εφήμερη περιπέτεια;

.
Σοβαρή σχέση ή εφήμερη περιπέτεια; 






... απαραίτητη μεν για να φρεσκάρεις την αναπνοή σου πριν το κρεβάτι, όχι αρκετή όμως για να δώσει σε κάθε άλλον επισκέπτη το μήνυμα ότι υπάρχει κοπέλα στη ζωή και το σπίτι του. Αν δεν σου έχει προτείνει να αφήσεις στο σπίτι του ένα έξτρα ζευγάρι εσώρουχα, ένα μπλουζάκι, φορτιστή για το κινητό σου και διάφορα άλλα που θα σου ήταν χρήσιμα όταν θα μένεις μαζί του και θα χρειαστεί την επόμενη να πας κατευθείαν στη δουλεία τότε - λυπάμαι αλλά - 1ον ενδιαφέρεται πολύ λίγο για εσένα και 2ον δεν θέλει με τίποτα να «βάλεις την υπογραφή σου» στο χώρο του.




Το να βγείτε για φαγητό ή για ποτό είναι για εσάς χάσιμο πολύτιμου «σεξουαλικού» χρόνου; Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των ζευγαριών που ζουν μια εφήμερη σχέση είναι ότι «δεν βλέπουν το φως της μέρας» ποτέ μαζί. Το κανονικό ραντεβού, δημιουργεί στα ζευγάρια δεσμούς και σημεία επαφής εκτός από το σεξ. Αν για εσάς δεν υπάρχει διάθεση για εξόδους, τότε δεν υπάρχει πρόθεση - τουλάχιστον εκ μέρους του - για να δημιουργηθούν αυτοί οι περαιτέρω δεσμοί. 






Τα ζευγάρια συνήθως συναντιούνται μέσα στη βδομάδα και περνούν μαζί και τα περισσότερα σαββατοκύριακα. Αν ο καλός σου θέλει να συναντιέστε μόνο καθημερινές προφανώς φυλάει τα σαββατοκύριακα για τους φίλους του - που είναι σημαντικότεροι, για μια άλλη γυναίκα που η σχέση τους είναι σοβαρότερη, ή για να έχει το πεδίο ελεύθερο για κάποια άλλη γνωριμία. Ό,τι από τα τρία κι αν συμβαίνει το σίγουρο είναι ότι δεν βλέπει κάποιο μέλλον στη μεταξύ σας σχέση.





Πηγή: Fe-mail.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters