Nail's Love By Ms

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ του Ιμπραήμ Πασά, με πολύ SEX, ΒΙΑΣΜΟΥΣ και όχι μόνο!

.
Σκάνδαλο στην Τουρκία: Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ του Ιμπραήμ Πασά, με πολύ SEX, ΒΙΑΣΜΟΥΣ και όχι μόνο!



Ποιος θα το φανταζόταν ποτέ ότι ο τηλεοπτικός Ιμπραήμ Πασά, στην αρχή της καριέρας του θα είχε κάνει ένα «μαύρο» πέρασμα για τους Τούρκους, σε μια ταινία Ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 16, που την κατέβασαν από το youtube.


Τελικά όπως αποδεικνύεται τα πράγματα δεν είναι και τόσο συντηρητικά στην Τουρκία. Αφού μέρα με την μέρα αποκαλύπτονται ολοένα και περισσότερες ταινίες με τους διάσημους Τούρκους ηθοποιούς να πρωταγωνιστούν σε άκρως καυτές ταινίες με πολύ έρωτα,σεξ και γυμνό. Μετά την Χουρέμ, την Χατιτζέ, σειρά είναι τώρα για τον τηλεοπτικό Ιμπραήμ Πασά, που δεν πιστεύαμε στα μάτια μας βλέποντας τα λιγοστά αποσπάσματα που έχουν απομείνει στο διαδίκτυο, αφού έχουν κατέβει όλα τα βίντεο από το youtube, από μια ταινία που φαίνεται να τον στιγμάτισε αρνητικά. Πρόκειται για το ερωτικό θρίλερ "BUYU" που μεταφράζεται ΜΑΓΙΑ στα ελληνικά... και οι σκηνές κόβουν την ανάσα. 


Πολύ αίμα, βία, βιασμοί και μαύρη μαγεία, σε μια ταινία που κρίθηκε ακατάλληλοι για ανηλίκους. Στο σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο  ο Οkan yalabik σε ερωτική στιγμή με την γυμνή συμπρωταγωνίστρια του και σύντροφο του σκηνοθέτη.


 http://www.soknews.gr/media/k2/galleries/3747/100_6096.JPG


http://www.soknews.gr/media/k2/galleries/3747/IMPRAHM%201.jpg



http://www.soknews.gr/media/k2/galleries/3747/IMPRAHM%202.jpg

 http://www.soknews.gr/media/k2/galleries/3747/buyu-full-izle.jpg


http://www.soknews.gr/media/k2/galleries/3747/buyuhr2.jpg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters