Nail's Love By Ms

Τι να προσέξετε στα πρώτα ραντεβού;

.


Εμείς οι γυναίκες έχουμε την ικανότητα να σκαρφιζόμαστε και να πιστεύουμε…

ένα σωρό δικαιολογίες σε σχέση με την όχι και τόσο κομψή συμπεριφορά των συντρόφων μας. Μήπως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια κατάματα;

1. Εντάξει, το ξέρουμε ότι οι άντρες σκέφτονται διαρκώς το σεξ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πριν καν τελειώσετε το πρώτο σας ποτό εκείνος έχει το δικαίωμα να θέλει να σας δείξει τη συλλογή με τις πεταλούδες του.
2. Ειδικά τον πρώτο καιρό που βγαίνετε και γνωριζόσαστε, εκείνος θα πρέπει να σας κάνει να αισθάνεσθε μοναδική. Αν τελικά αυτό που συμβαίνει είναι να σας αντιμετωπίζει αδιάφορα, να σας συγκρίνει με την πρώην του ή να σας αγνοεί εντελώς, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στον επόμενο.
3. Καλό θα ήταν να προσέξετε τι είδους σχέση έχει με το κινητό του. Αν είναι κρυψίνους ή κάθε φορά που λαμβάνει μία κλίση ή ένα μήνυμα δείχνει ανήσυχος, ξεκαθαρίστε από την αρχή το τι ακριβώς συμβαίνει. Και όχι, δεν εννοούμε να ψάξετε κρυφά το κινητό του.
4. Αν έχει αρχίσει από τα πρώτα ραντεβού και είναι στο κρεβάτι μαλθακός και αντιπεριπετειώδης, ήρθε ο καιρός να κοιτάξετε λίγο και τον εαυτό σας. Ένας άντρας ερωτευμένος, θέλει πάντα να δείχνει τον καλύτερο εαυτό του στο κρεβάτι. Αν κάνει το αντίθετο, μάλλον το μυαλό του είναι κάπου αλλού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters