Nail's Love By Ms

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: αυτές είναι οι εφτά πιο σέξι αθλήτριες που θα δούμε στο Λονδίνο

.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: αυτές είναι οι εφτά πιο σέξι αθλήτριες που θα δούμε στο Λονδίνο

Αυτά τα κορίτσια θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον με τις επιδόσεις τους και όχι μόνο.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι οι μέρες που σταματούν οι πόλεμοι και οι εχθροπραξίες, ο κόσμος αφιερώνεται στον αθλητισμό και καλλιεργείται η ευγενής άμιλλα. Όταν υπάρχουν όμως αθλήτριες όπως οι παρακάτω κυρίες τότε οι άντρες στριμώχνονται για ένα πολύτιμο εισιτήριο, τα βλέμματα γυρίζουν ανεξέλεγκτα και οι γυναίκες σκάνε από το κακό τους. Οι εν λόγω κυρίες είναι οι πιο σέξι παρουσίες που θα απολαύσετε στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ρίξτε μια ματιά και αποφασίστε ποια αγωνίσματα θα παρακολουθήσετε.

Η Ana Ivanovic, είναι πρωταθλήτρια τέννις στη Σερβία και No. 14 στη λίστα του WTA. Αφού λάνσαρε τα προϊόντα της Nike, άλλαξε το 2006 για να δώσει τα χέρια με την Adidas και να γίνει η μικρότερη αθλήτρια στην ιστορία με τόσο μεγάλο συμβόλαιο.

Η Natalie Coughlin είναι Αμερικανή κολυμβήτρια. Το 2012 φωτογραφήθηκε για το Sports Illustrated φορώντας μόνο ανεξίτηλη μπογιά, όπως τη γέννησε η μαμά της και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η Maria Sharapova, είναι μία από τις πιο γνωστές αθλήτριες τέννις. Γέννημα θρέμμα Ρωσίδα, δεν είναι γνωστή μόνο για τις επιδόσεις της, αλλά και για την ομορφιά της που δεν περνά απαρατήρητη. Φωτογραφημένη για αμέτρητα περιοδικά, η νεαρή αθλήτρια ήταν το 2006 η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα αθλήτρια του κόσμου φιγουράροντας στην πρώτη θέση της λίστας Forbes και συνεχίζοντας να βρίσκεται στην κορυφή μέχρι σήμερα.

Η Hope Soloπαίζει ποδόσφαιρο και έμαθε τα μυστικά του αθλήματος από το μπαμπά της, βετεράνο του πολέμου στο Βιετνάμ. Δεν ξέρουμε από μπάλα, αλλά από κορμί σκίζει το κορίτσι.

Η περιβόητη Lolo Jones είναι 29 χρονών και παρθένα. Εκτός από αυτά που έχουν κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και μερικές μέρες, η πανέμορφη εμποδίστρια όταν δεν προσπαθεί να κρατήσει την αγνότητά της μέχρι το γάμο προπονείται μέχρι τελικής πτώσης για τους Ολυμπιακούς.

Η Leryn Franco από την Paraguay είναι παλιά γνώριμη. Μία από τις καλύτερες ακοντίστριες στον κόσμο, μας έγινε εμμονή στους προηγούμενους Ολυμπιακούς, το 2008 στο Πεκίνο και συνεχίζει να μας απασχολεί μέχρι και σήμερα.

Η Darya Klishina, είναι αθλήτρια του στίβου και μας έρχεται κατευθείαν από τη Ρωσία. Πρόσφατα υπέγραψε για την εταιρεία Seiko την οποία και εκπροσωπεί από δω και πέρα. «Την παρακολουθούμε να εξελίσσεται σαν αθλήτρια από τα 16 της. Πρόκειται για ένα ανερχόμενο ταλέντο που θα διαπρέψεις τους Ολυμπιακούς», δηλώνει η εταιρεία της κι εμείς περιμένουμε να την απολαύσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters