Nail's Love By Ms

Έρωτας και δουλειά: 1-0!

.
Έρωτας και δουλειά: 1-0!

2 στους 3, ζουν το μεγάλο έρωτα στο γραφείο
Ο έρωτας βρίσκεται παντού και ο χώρος εργασίας όχι απλά δεν είναι άτρωτος, αλλά αποτελεί ένα από τα κυριότερα αν όχι το κορυφαίο περιβάλλον για να υποκύψει κανείς στον έρωτα. Το 66% των εργαζομένων δηλώνουν ότι είχαν σχέση με συνάδελφο κάποια στιγμή στη σταδιοδρομία τους, ενώ 34% παραδέχονται ότι αυτό έχει γίνει περισσότερες από πέντε φορές, ενώ ένα 5% των εργαζομένων δήλωσαν ότι παντρεύτηκαν τον/την συνάδελφο με τον/την οποίο/οποία είχαν σχέση.

Συγκρίνοντας ηλικιακές ομάδες, οι εργαζόμενοι ηλικίας 55 ετών και άνω συγκέντρωναν τις περισσότερες πιθανότητες (79%) να πουν ότι είχαν σχέση με συνάδελφο στη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους ενώ οι εργαζόμενοι ηλικίας 18-24 ετών είχαν τις λιγότερες πιθανότητες (56%) να πουν κάτι τέτοιο.

Οι εργαζόμενοι δεν ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν σχέση με τους ισότιμους συναδέλφους τους. 38% των εργαζομένων παραδέχονται ότι είχαν σχέση με κάποιο άτομο σε υψηλότερη θέση στην επιχείρησή τους, με τους άνδρες εργαζόμενους περισσότερο από τις γυναίκες, κυμαινόμενοι σε ποσοστά 40% και 34% αντίστοιχα. 92% των εργαζομένων είπαν ότι η σχέση τους με συνάδελφο δεν βοήθησε καθόλου στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.
Διαπιστώνεται ότι οι σχέσεις με συναδέλφους γίνονται πιο αποδεκτές καθώς 62% των εργαζομένων λένε ότι δεν κράτησαν το δεσμό τους κρυφό στη δουλειά. «Όσο χαλαρό και αν είναι το κλίμα στο γραφείο, είναι σημαντικό να διατηρείτε πάντοτε το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού όταν έχετε σχέση με συνάδελφο και να κρατάτε όσες τυχόν συγκρούσεις προκύψουν εκτός του χώρου εργασίας», δήλωσε ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Kariera.gr που διεξήγαγε την έρευνα σε 396 εργαζομένους.
kariera.gr

2 σχόλια:

  1. Great post however I was wondering if you could write a litte more on this topic? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. More topics you can find at Categories TASKS or RELATIONS...Hope this helpful

    ΑπάντησηΔιαγραφή

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters