Nail's Love By Ms

"Gay, αλκοολικός και βίαιος ο Richard Nixon"

.

"Φωτιά" βάζει βιβλίο για τη ζωή του Richard Nixon. Gay, αλκοολικός και βίαιος με τη γυναίκα του φέρεται να ήταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ
Σούσουρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες βιβλίο που αναφέρεται στη ζωή του Richard Nixon. Τη βιογραφία με τίτλο "Nixon's Darkest Secrets: The Inside Story of America's Most Troubled President" υπογράφει ο πρώην ρεπόρτερ του Λευκού Οίκου, Don Fulsom.
Πιο αναλυτικά, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αλκοολικός, χτυπούσε τη γυναίκα του ενώ είχε πολυετή δεσμό με έναν επιχειρηματία από το Μαϊάμι.
Στο βιβλίο επίσης αναφέρει πως ο Nixon μαζί με τον Αμερικανό πλέιμποι Charles (Bebe) Rebozo έκαναν ξέπλυμα μαύρου χρήματος ενώ φέρεται να είχαν κρυφό δεσμό. Συγκεκριμένα, έκαναν μπανιο και ηλιοθεραπεία σε διακοπές στο Key Biscayne της Φλόριντα ενώ σε δείπνο τους εθεάθησαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου. Επιπλέον, άλλος ένας δημοσιογράφος δήλωσε πως μια αγκαλιά που αντάλλαξαν ήταν ιδιαίτερα θερμή.
Η φιλία τους ωστόσο δεν ήταν κάτι κρυφό και κράτησε μέχρι το θάνατο του Nixon. Ο Rebozo πέθανε μετά από τέσσερα χρόνια.
Κύκλοι του Λευκού Οίκου υποστηρίζουν πως ο Rebozo δεν ήταν τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που ανακάτευε τα μαρτίνι και έδειξε στον Nixon πως να συναστρέφεται.
Οι αποκαλύψεις του βιβλίου δε σταματούν εκεί καθώς ο Nixon φέρεται να έπινε πάρα πολύ και να έχει το παρατσούκλι "Our Drunk" ενώ δε δίσταζε να ξυλοκοπεί τη σύζυγό του, Pat Nixon. Τονίζει μάλιστα πως μπροστά έδειχναν ερωτευμένη όμως όταν έκλειναν οι πόρτες ο Nixon την αποκαλούσε με άσχημους χαρακτηρισμούς και στη συνέχεια τη χτυπούσε.
Το ίδρυμα Nixon αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στα όσα έχουν γραφτεί στο βιβλίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters