Nail's Love By Ms

Πρώην στέλεχος της Ε.Υ.Π αποκαλύπτει τη δράση της τουρκικής ΜΙΤ!

.

Ο Νίκος Πελεκάσης πρώην στέλεχος της ΕΥΠ που υπηρετούσε στο Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Ασφάλειας της υπηρεσίας, μετά από 15 χρόνια λύνει την σιωπή του προβαίνοντας σε αποκαλύψεις για τους εμπρησμούς των δασών από τούρκικα χέρια. Μάλιστα αποκαλύπτει για πρώτη φορά το σχέδιο που εφάρμοσε η ΕΥΠ προκειμένου να μην επιτραπεί η υλοποίηση της επιχείρηση της ΜΙΤ με στόχο την ανατίναξη μεγάλου υδραγωγείου. Εικάζεται ότι το υδραγωγείο θα βρισκόταν είτε στο φράγμα του Μαραθώνα, είτε στα φράγματα Κρεμαστών του Αχελώου στην Αιτωλοακαρνανία, είτε σε αυτά του Αλιάκμονα  της Μακεδονίας.
Στην πρώτη περίπτωση θα κατάφερναν ισχυρό χτύπημα στην πρωτεύουσα της χώρας, ενώ στην δεύτερη περίπτωση θα ερήμωνε η κεντρική Μακεδονία. Πρόκειται για μία κλασική επιχείρηση προσβολής στρατηγικών υποδομών της αντίπαλης χώρας, η οποία σε καιρό ειρήνης λαμβάνει το χαρακτήρα «μαύρης επιχείρησης».
Σύμφωνα με τον Νίκο Πελεκάση οι πράκτορες της ΜΙΤ ακολουθούσαν συγκεκριμένο δρομολόγιο συλλέγοντας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών πληροφορίες για προγραμματισμένους εμπρησμούς στα ελληνικά δάση.
Χαρακτηριστικά αναφέρει για την δράση των Τούρκων πρακτόρων: «Συνήθως, έφταναν στη χώρα μας το φθινόπωρο, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, με πλαστά χαρτιά ή και χωρίς καθόλου χαρτιά. Η υπηρεσία διακριτικά και με πλήρη μυστικότητα παρακολουθούσε με τα μέσα που διαθέτει όλες τις κινήσεις τους και εμείς επεμβαίναμε την κατάλληλη στιγμή. Μετά από έρευνα που έκαναν κατέληγαν τελικά σε ποια περιοχή θα βάλουν τη φωτιά. Δύο μέρες πριν από τον εμπρησμό επισκέπτονταν, το συγκεκριμένο σημείο που είχαν βάλει στο μάτι, ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνοντας αναγνωριστικές βόλτες είτε με αυτοκίνητο είτε πεζοί. Στη συνέχεια, πάντα βραδινές ώρες, τοποθετούσαν στα σωστά σημεία τους εμπρηστικούς μηχανισμούς. Όλοι οι μηχανισμοί είχαν ρολόι προγραμματισμένο να πυροδοτήσει την πυρίτιδα είτε έπειτα από δώδεκα ώρες είτε έπειτα από επτά μέρες».
Πως δρούσαν υπογείως όλα αυτά τα χρόνια οι Τούρκοι στην χώρα μας; Γιατί ποτέ δεν βρήκε το θάρρος κάποιος αρμόδιος να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για αυτή τη κατάσταση; Με ποιο δικαίωμα οι αρμόδιοι επέτρεπαν να συμβαίνουν αυτά στην χώρα μας; Ερωτήματα που δε θα απαντηθούν ποτέ!
Όμως οφείλουμε να κάνουμε μία τελική διαπίστωση για τη δεδομένη κατάσταση… Τελικά όσοι μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια ενδιαφέρονται έμπρακτα για τον ελληνικό λαό! Μπράβο σας «Κύριοι»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters