Nail's Love By Ms

Σκηνές 'φαρ-ουέστ' στο αστυνομικό τμήμα Σουφλίου- Έβρου

.


5d79780237f8fe18.jpg
Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο δράστης περί τις 06:00 σήμερα το πρωί παραδόθηκε.
 
Χθες περί τις 01:30 κάτοικος Σουφλίου εξαρτημένος από ουσίες και ενώ είχε κάνει χρήση αλκοόλ εισήλθε εντός του Α.Τ Σουφλίου κρατώντας στο χέρι του πολεμικό όπλο τύπου (G3 A3). Ο δράστης έπιασε δύο αστυνομικούς ομήρους έχοντας διάφορες απαιτήσεις.

Οι όμηροι - αστυνομικοί απελευθερώθηκαν μετά από λίγο μετά από παρέμβαση τρίτου αστυνομικού. Κατόπιν ο δράστης ταμπουρώθηκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα και απειλούσε να θέσει τέρμα στη ζωή του βάζοντας το όπλο στο λαιμό.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ο διευθυντής της Α.Δ Αλεξανδρούπολης. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις ο δράστης περί τις 06:00 σήμερα το πρωί παραδόθηκε. Τα αίτια που οδήγησαν το δράστη σε αυτή την πράξη είναι η εξάρτηση του στα ναρκωτικά, οι οικονομικές του δυσκολίες η κακή οικογενειακή του κατάσταση αλλά και το γεγονός ότι είναι άνεργος εδώ και πολύ καιρό.

Ο δράστης είναι Εθνοφύλακας Τάγματος Εθνοφυλακής.



Σύλληψη 49χρονου ημεδαπού στο Σουφλί για διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας Υπηρεσίας, αντίσταση κατά αστυνομικών, απειλή και οπλοχρησία

Ο συλληφθείς είναι Εθνοφύλακας Τάγματος Εθνοφυλακής 

Συνελήφθη σήμερα (19-12-2011) και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο Σουφλί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 49χρονος ημεδαπός, για διατάραξη της λειτουργίας δημόσιας Υπηρεσίας, απειλή με τη χρήση όπλου, αντίσταση και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, σήμερα (19-12-2011) και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 49χρονος, που τυγχάνει Εθνοφύλακας του τοπικού Τάγματος Εθνοφυλακής, σε προφανή κατάσταση μέθης και προφασιζόμενος αναφορά παραπόνων εισήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου, έχοντας κρυμμένο μέσα στο μπουφάν του, το νόμιμα κατεχόμενο πολεμικό τυφέκιο λόγω της ιδιότητάς του.

Ακολούθως, απειλούσε τους αστυνομικούς, διαμαρτυρόμενος για τη μακροχρόνια κατάσταση ανεργίας του, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, τον αποκλεισμό της περιοχής και την έλευση των διαπραγματευτών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, ο 49χρονος παραδόθηκε και συνελήφθη.

Κατασχέθηκε το (1) νόμιμα κατεχόμενο πολεμικό τυφέκιο, καθώς και τα πυρομαχικά του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters