Nail's Love By Ms

Θρήνος για τα παιδιά που χάθηκαν

.
Με οδύνη, βουβή οργή και δεκάδες αναπάντητα «γιατί», φίλοι, συγγενείς και οικείοι των δύο άδικα χαμένων αστυνομικών, τούς αποχαιρετούν σήμερα στα Τρίκαλα και την Αθήνα. Ηταν παιδιά φτωχών οικογενειών που αγωνίζονταν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.



Σε Τρίκαλα και Αθήνα, τελούνται σήμερα σε κλίμα οργής και οδύνης οι κηδείες των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που έχασαν τη ζωή τους στο μακελειό του Ρέντη. Οι άλλοι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο ενώ ο ένας εκ των δύο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα θα γίνει στις 12:00 η κηδεία του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη, ενώ στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι.
Θρήνος για τα παιδιά που χάθηκαν
Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο υπουργείο, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.
Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στη μνήμη των δύο νεκρών, μετά από εντολή του αρχηγού.
Θρήνος για τα παιδιά που χάθηκαν
Απο χθες, στον τόπο του μακελειού, στου Ρέντη, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και ανώνυμοι πολίτες καταθέτουν λουλούδια ή ανάβουν κεριά στη μνήμη των δυο νεκρών αστυνομικών.
ΘΕΡΙΣΑΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ
Ο Γιώργος Σκυλογιάννης γεννήθηκε στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων. Ηταν το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά του Χρήστου Σκυλογιάννη, ενός μεροκαματιάρη υπαλλήλου καθαριότητας στον πρώην δήμο Φαλώριας, νυν δήμο Τρικκαίων. Η μητέρα του Λεμονιά μπήκε πριν από μερικούς μήνες με 8μηνη σύμβαση επίσης στον τομέα καθαριότητας του δήμου Τρικκαίων και τον Μάιο θα αποχωρούσε, ενώ από χρόνια η οικογένεια είχε μετακομίσει στα Τρίκαλα. «Ηθελε πάντα να γίνει αστυνομικός. Του άρεσε να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Ηταν ντροπαλό παιδί, αλλά δεν άντεχε την αδικία», λένε συγγενείς της οικογένειας.
Ενα φιλότιμο και ευαίσθητο παιδί που είχε αναλάβει από νωρίς την υποχρέωση να συντηρεί την οικογένειά του ήταν και ο 23χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης ο οποίος ζούσε στη συνοικία της Κηπούπολης στο Περιστέρι.
Ο πρόωρος θάνατος του πατέρα του, πριν από μερικά χρόνια, τον υποχρέωσε να αναζητήσει δουλειά αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο για να βοηθήσει τη μητέρα και τις δύο μικρότερες αδελφές του. Ο Γιάννης δεν εργάστηκε, ωστόσο, στην επιχείρηση ξυλείας που διατηρούσαν ο πατέρας και ο θείος του στο Περιστέρι, αλλά επέλεξε να μπει στην αστυνομία.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ
Το δεύτερο καλάσνικοφ, που πήραν μαζί τους οι αδίστακτοι δολοφόνοι των νεαρών αστυνομικών, προχθές το απόγευμα στου Ρέντη, κρύβει,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Εθνους, τα μυστικά της εγκληματικής τους δράσης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, που προσπαθούν να συνθέσουν τα στοιχεία για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τους, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο ενώπιον της Δικαιοσύνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters