Nail's Love By Ms

Η χρήση του υπολογιστή είναι ευκολότερη από την οδήγηση ενός ποδηλάτου για ένα παιδί

.


Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 2.200 μητέρες σε 10 χώρες από την εταιρεία ασφαλείας AVG, παιδιά ηλικίας 5 ετών και νεότερα αποκτούν κάποιες δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ποσοστά υψηλότερα από άλλες πιο «παραδοσιακές» όπως η ιππασία, το κολύμπι και το ποδήλατο.
Το 69% των παιδιών ηλικίας δύο έως πέντε ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ποντίκι, το 58% μπορεί να παίξει κάποιο ηλεκτρονικό παιχνίδι και το 28% μπορεί να κάνει μια κλήση κινητού τηλεφώνου. Επίσης το 25% μπορεί να ανοίξει ένα πρόγραμμα περιήγησης Web και το 19% μπορεί να χρησιμοποιήσει μία Web εφαρμογή.
Ανάμεσα στα ίδια παιδιά, το 77% μπορεί να κατασκευάσει ένα παζλ, το 52% να κάνει ποδήλατο, το 20% να κολυμπήσει και το 11% να δέσει τα κορδόνια του, λέει η έρευνα της AVG.
Επίσης είναι ενδιαφέρον ότι ενώ το 37% των παιδιών μπορεί να γράψει το όνομά του, το 15% γνωρίζει τουλάχιστον μία διεύθυνση στο Web και το 5% γνωρίζει τουλάχιστον μια διεύθυνση e-mail.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, και διαπίστωσε ότι τα αποτελέσματα ποικίλλουν από χώρα σε χώρα.
Για παράδειγμα, το 30% των παιδιών στις ΗΠΑ και την Αυστραλία μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα smartphone ή ένα tablet. Το ποσοστό αυτό για τα παιδιά στην Ιαπωνία ήταν 11%. Στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, το 70% των παιδιών θα μπορούσε να παίξει ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, ενώ μόλις το 40% στη Γερμανία.

Πηγή: www.secnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters