Nail's Love By Ms

Νέα προσφορά του κράτους: Δωρεάν διακοπές για 20 χρόνια.

.


70c1910b94621e42.jpg
10 τρόποι για δωρεάν διακοπές!
 
Ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για όλους αυτούς που πραγματικά «χρωστάνε» στην κυβέρνηση να νιώσουνε στο πετσί τους το άσμα «Δεν ξανακάνω φυλακή». Αυστηρότατο το νέο νομοσχέδιο για όσους «τρώνε» λεφτά από την χώρα. Πριν συνεχίσουμε στο αυτό κάθε αυτό νομοσχέδιο να τονίσουμε πως στην φυλάκα δεν θα μπει κανένα «μεγάλο κεφάλαιο» αν έχει γερό «βύσμα».

1ον: Ποινικοποιούνται η μη εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών, η μη υποβολή ή ανακριβής υποβολή δήλωσης εισοδήματος, η μη απόδοση ή ανακριβής απόδοση ΦΠΑ, παρακρατούμενων φόρων, τελών και εισφορών, τα πλαστά ή εικονικά ή νοθευμένα φορολογικά στοιχεία, καθώς και η μη εφαρμογή των διατάξεων του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.

Θα γεμίσουν οι φυλακές ρε παιδιά! Αν χρειαστεί να φτιάξουν κι άλλες πιο πολλά έξοδα θα έχει το κράτος! 

2ον: Ποινή φυλάκισης μέχρι 1 έτος αντιμετωπίζει όποιος έχει οφειλή 5.001 ευρώ και δεν την εξοφλεί. Οι ποινές φυλάκισης φτάνουν έως 3 τουλάχιστον έτη στην περίπτωση οφειλής 150.001 ευρώ και άνω.

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας λοιπόν για ένα με τρία χρόνια ξεκούρασης, έτοιμου φαγητού, και νέων γνωριμιών, χωρίς να προσφέρετε τίποτα απολύτως στην χώρα σας. Όλα πληρωμένα σε φυλακή 5 αστέρων, με πρωινό, 364 - 728 διανυκτερεύσεις. Η ευκαιρία της ζωής σας! 

3ον: Ενεργοποιείται το Αυτόφωρο. Είναι διαρκή και συνεπώς συνεχή αυτόφωρα, η μη πληρωμή οφειλών με χρόνο τέλεσης του αδικήματος το χρονικό διάστημα από την παρέλευση 4 μηνών μέχρι τη συμπλήρωση χρόνου αντίστοιχου του 1/3 της προθεσμίας παραγραφής.

Μια μικρότερη, μα το ίδιο όμορφη με την παραπάνω, προσφορά του κράτους. 4 μήνες αναψυχής. Σας παραλαμβάνουνε από το χώρο εργασίας σας!

4ον: Ποινή κάθειρξης αν ο φόρος που αναλογεί στα καθαρά εισοδήματα που έχουν αποκρυφτεί λόγω μη υποβολής ή υποβολής ανακριβούς δήλωσης υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ ανά χρήση.

Τσάμπα διακοπές ακόμα και για τους πλούσιους αυτής της χώρας. Που οδεύουμε κυρίες και κύριοι; Ακόμα και κάποιος με 150.000 € χρέος, που φαντάζεστε ποιο είναι το εισόδημα του, θα έχει την ευκαιρία. Καλά κι εσύ ρε φίλε, με τόσο χρήμα, πάλι κλέφτης έγινες; Τι πρέπει να κάνουμε εμείς δηλαδή, που 150.000 € δεν βγάζουμε ούτε σε 30 χρόνια;

5ον: Κάθειρξη επίσης και για μη απόδοση ΦΠΑ, λοιπών φόρων, τελών και εισφορών άνω των 75.000 ευρώ ανά χρήση. Η κάθειρξη φτάνει στα 20 χρόνια για μη απόδοση ΦΠΑ, λοιπών φόρων, τελών και εισφορών, καθώς και για πλαστά ή εικονικά ή νοθευμένα φορολογικά στοιχεία.

Να τα και τα 20 χρόνια! Τελικά η ελληνική κυβέρνηση μας εκπλήσσει κάθε φορά. Πραγματικά, πως είναι καλύτερο το να μην προσφέρει κάποιος τίποτα στο κράτος για 20 χρόνια; Ακόμα και ο φοροφυγάς φέρνει κάποια έσοδα στην χώρα.

6ον: Αν η μη απόδοση φόρων, τελών και εισφορών δεν υπερβαίνει τον ένα χρόνο, ο υπαίτιος απαλλάσσεται των ποινών εφόσον καταβληθούν τα ποσά. Αν, όμως, η πληρωμή γίνεται μετά τον χρόνο, επιβάλλεται μειωμένη ποινή (άρθρο 83 του ποινικού κώδικα).

7ον :Δεν επιτρέπεται μετατροπή της ποινής σε περίπτωση δεύτερης και περαιτέρω υποτροπής.

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη… Τα ήθελες και τα’ παθες κι εσύ!

8ον : Σε μετατροπή ποινής κάθε ημέρα φυλάκισης εξαγοράζεται με ποσό από 20 (αντί 3 ευρώ σήμερα) έως 100 ευρώ.

Μέχρι 109.500 € για εξαγορά τριών χρόνων φυλάκισης. Λιγότερα από αυτά που «κρύψανε». Καλά δεν σας λυπάμαι, όσοι μπείτε για τρία χρόνια, το δουλεύετε καλά το χρήμα…

9ον : Η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπάγγελτα. Και στην περίπτωση της μη έκδοσης παραστατικών ασκείται όταν δεν έχουν εκδοθεί πάνω από 19 παραστατικά ή η αξία αυτών είναι πάνω από 500 ευρώ.

Δεν έχεις εκδώσει 19 παραστατικά ρε φίλε; Στη Γερμανία – Ελβετία – Αυστρία κ.τ.λ. θα έκανες τα ίδια;;

10ον : Αρμόδιο δικαστήριο είναι το μονομελές ή τριμελές πλημμελειοδικείο ή τριμελές εφετείο κακουργημάτων της έδρας της αρμόδιας για φορολόγηση Εφορίας. Η εμφάνιση μάρτυρα στο ακροατήριο δεν είναι υποχρεωτική, εφόσον υπάρχει έγγραφη ενημέρωση εισαγγελέα ή δικαστηρίου τρεις ημέρες πριν από τη δικάσιμο.

Πάνω από 340 επιχειρήσεις κλείσανε μόνο στην Αλεξανδρούπολη, τον τελευταίο χρόνο. Αυτό και μόνο είναι μία ακόμα έλλειψη στα ταμεία του κράτους. Μα αυτό είναι κάτι που δεν τους αφορά απ’ ότι φαίνεται. Αν κλείσουν και οι μεγαλύτερες εταιρίες και επιχειρήσεις, τι θα μείνει να «ξεζουμίσουν» πραγματικά! 

Όπως και να’ χει, όσα χρήματα και να κρύβει ο λαός, άλλα τόσα δίνει κάθε χρόνο στην κυβέρνηση και στα σίγουρα δεν ξεπερνάει τα δισεκατομμύρια που χρωστάνε οι «μεγάλοι» στην Ε.Ε. Οι 300 της βουλής κοιμούνται σε μετάξια, ενώ ένα τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων σε καρφιά. Αυξάνονται τα ποσοστά φτώχιας, ανεργίας, αυτοκτονιών και άλλα πολλά αρνητικά για την χώρα μας.

Ακόμα και να «πιαστούν στα πράσα» όλοι αυτοί που πραγματικά έχουν «χρέος», το αν θα τιμωρηθούν είναι αμφίβολο. Με το χρήμα όλα εξαγοράζονται. Να περιμένετε να μπούνε φυλακή αυτοί που χρωστάνε τα 5 χιλιάρικα. Αυτοί με τα 150.000 και άνω, θα συνεχίσουν να επιβιώνουν.

Πηγη:e-evros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters