Nail's Love By Ms

10.000 πλαστά ευρώ και συμμορία με τρία κλεμμένα αμάξια πιάστηκε στην Κομοτηνή.

.


e01d83f3bf5f4d3e.jpg
Τηλεοράσεις, λάπ τοπ, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία, χρυσαφικά και ότι άλλο βάζει ο νους του ανθρώπου υπήρχαν κρυμμένα σε άλλους χώρους.
Σε μια σπείρα ατόμων από την Κομοτηνή με δραστηριότητα σε κλοπές και διαρρήξεις έπεσε η αστυνομία ερευνώντας εξονυχιστικά μετά την έξαρση που παρατηρήθηκε υπόπτους κι αυτοκίνητα. Έτσι εντόπισε σύμφωνα με πληροφορίες 10.000 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 και 50 ευρώ αρίστης κατάστασης σε σπίτι στην περιοχή της Νέας Μοσυνούπολης Κομοτηνής, ενώ συνέλαβε τον κάτοχό τους, ο οποίος ενέχεται σε σωρεία κι άλλων κλοπών από κοινού με άλλα άτομα και Αλβανούς.

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Επίσης η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε στον εντοπισμό τριών κλεμμένων αυτοκινήτων μαζί με πλήθος από άλλα κλεμμένα είδη που μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια όπου καταγράφονται και θα ειδοποιηθούν οι παθόντες για να τα αναγνωρίσουν. Η κίνηση των αστυνομικών αρχών ήταν κίνηση ματ για την σπείρα που δρούσε μεθοδικά και με άριστο επαγγελματισμό.

Τηλεοράσεις, λάπ τοπ, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία, χρυσαφικά και ότι άλλο βάζει ο νους του ανθρώπου υπήρχαν κρυμμένα σε άλλους χώρους, ενώ οι κλοπές είχαν καταγγελθεί και η έξαρση των διαρρήξεων σε καθημερινή βάση είχε δημιουργήσει ένα κλίμα έντονης ανησυχίας σε όλη την Ροδόπη. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου και άλλα άτομα επίσης ενέχονται στην ιστορία αυτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Από την αστυνομία επισήμως δεν έχει εκδοθεί δελτίο Τύπου μέχρι να ολοκληρωθεί η καταγραφή και να στοιχειοθετηθούν τα κατηγορητήρια για να παραπεμφθούν οι συλληφθέντες στις εισαγγελικές κι ανακριτικές αρχές για τα περεταίρω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters