Nail's Love By Ms

Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!

.

Φαντάζει τόσο απλό: κλείνω τα μάτια και κοιμάμαι!
Εφόσον είναι φυσική ανάγκη του οργανισμού, η επίτευξη του ύπνου οφείλει να είναι κάτι απλό. Κι όμως, ακόμα και κάτι που φαντάζει τόσο απλό, λόγω των καθημερινών καταστάσεων που βιώνουμε, μπορεί να μετατραπεί σε μία διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη. 
Εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας κάποια μικρά μυστικά, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τον ύπνο σας καθημερινά, μέχρι το πρωί! 

Πολύ σημαντική είναι η φροντίδα του σώματός σας πριν πέσετε για ύπνο. Αν έχετε τη δυνατότητα, κάντε ένα –έστω και σύντομο- χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Ακόμα και δέκα λεπτά μέσα στην μπανιέρα θα καταφέρουν να βγάλουν από το μυαλό σας τις σκοτούρες της ημέρας. 

Το ίδιο μπορούν και να κάνουν και μερικά λεπτά ηρεμίας μπροστά στον καθρέφτη. Ξεβαφτείτε, πλύνετε καλά το πρόσωπό σας, φορέστε κρέμα νυκτός και απλώστε την απαλά αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. 

Στη συνέχεια, φορέστε μια αγαπημένη νυχτικιά και πάρτε στο κομοδίνο σας ένα ζεστό φλιτζάνι γάλα που κάνει θαύματα στον τομέα της ηρεμίας! 

Τέλος, λύστε τα μαλλιά σας, απαρνηθείτε στέκες και κοκαλάκια και ξαπλώστε αναπαυτικά στο κρεβάτι σας. 

Αν ακόμα δεν είστε έτοιμες να αποκοιμηθείτε, πείτε όχι στο control της τηλεόρασης και προτιμήστε ένα βιβλίο που θα σας μεταφέρει σε ονειρικούς κόσμους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters