Nail's Love By Ms

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 26/1

.

Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μπήκε στον Σκορπιό και οδεύει για ένα τετράγωνο με τον Ήλιο στον Υδροχόο, όπου είναι από τις όψεις «που λες κάνω πίσω». Στη συνέχεια έχουμε κάτι γλυκούλικα εξάγωνα και ένα τετράγωνο με τον Άρη, το οποίο -προσέξτε- είναι άκρως ερωτικό. Προσέξτε επίσης τη διαχείριση κινήσεων και συναισθημάτων γιατί ίσως υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις.

 Η Σελήνη στο Σκορπιό και στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σας βοηθά να καθαρίσετε ψυχικά, αλλά και να μάθετε να βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Προσπαθήστε να αλλάξετε τον εαυτό σας για να δείτε να αλλάζει και ο περίγυρός σας. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να ξορκίσετε τις κακές αναμνήσεις τους παρελθόντος και να συνεχίσετε. Όσοι έχετε γεννηθεί 23και 24/3 κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε αυτά που αναζητάτε.


 Σήμερα νιώθετε πως η τύχη δεν είναι και πολύ με το μέρος σας, οπότε μην ποντάρετε σ’ αυτήν. Μεταξύ γκαντεμιάς και αγάπης, η δεύτερη φαίνεται να είναι η νικήτρια, αφού τα αισθήματα κάποιων στο πρόσωπό σας είναι δεδομένα και δε μπορεί να τα κάμψει τίποτα. Οι γεννημένοι μέχρι και 3/5 θα βιώσετε εντάσεις και νεύρα, λόγω λανθασμένων συνεννοήσεων.


Σήμερα αισθάνεστε αρκετά καλά με τόσους πλανήτες στον αέρινο Υδροχόο. Επαγγελματικά έχετε πάρει την άνοδο και τίποτα δε σας σταματά. Το προσωπικό σας εκτόπισμα «καταπνίγει» τα κακεντρεχή σχόλια κάποιων και έτσι είσαστε άνετοι. Στα αισθηματικά μάλλον έχετε πολλαπλούς στόχους κατά νου. Οι γεννημένοι μέχρι 2/6 έρχεστε να σαρώσετε τα πάντα.


 Η Σελήνη μέσα από το Σκορπιό σας βοηθά να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να θυμάστε πως ''τα εν οίκω μη εν δήμω''. Πολλοί είναι αυτοί που θα σας προκαλέσουν σήμερα, αλλά εσείς επιδείξτε αναισθησία σ’ ό, τι κι αν γίνει.


 Σήμερα τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά και ανακύπτουν ζητήματα για ανόητους λόγους, οπότε χρειάζεται θάρρος, αν όχι θράσος, για να τα καταφέρετε. Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να μην έχετε έπαρση γιατί ίσως βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αισθηματικά χρειάζεται να είσαστε πιο χαλαροί. Προσοχή στις συζητήσεις. Οι γεννημένοι 23 με 25/7 διεκδικήστε με πάθος αυτό που επιθυμείτε.

 Επικοινωνιακά οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν, μιας και σαν καλός ακροατής ακούτε, αλλά έχετε κάνει ήδη την τελική σας επιλογή. Στα οικονομικά θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις. Δεν πρέπει να αισθάνεστε άσχημα αφού η συνέπειά σας στις όποιες υποχρεώσεις είναι αξιοθαύμαστη. Οι γεννημένοι 28 μέχρι 31/8 μέσα από δυσκολίες βάζουν την σφραγίδα της επιτυχίας.

 Τα οικονομικά σας και ο τρόπος διαχείρισής τους θα ας απασχολήσουν αρκετά σήμερα, αφού η στάση που μέχρι τώρα έχετε κρατήσει είναι αρκετά ανώριμη. Προσπαθήστε να μαζέψετε τα χρήματα που σας χρωστούν για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας. Λίγο προσοχή οι γεννημένοι τις 2 πρώτες ήμερες γιατί πιθανόν να καταφύγετε σε διατροφικές υπερβολές.


 Η Σελήνη στο ζώδιο σας κάνει να μην αφήσετε κουβέντα να πέσει κάτω. Κάποιοι θα θελήσουν να ανασύρουν θέματα από το πρόσφατο παρελθόν, αλλά μάλλον δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αισθηματικά το βάρος πέφτει σ' εσάς, μιας και πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ίσως νοιώσουν πως καταπιέζονται.


 Η Σελήνη στον 12ο σας κάνει πιο ευσυγκίνητους, ενώ η ερωτική σας όρεξη έχει αρχίσει και αυξάνεται επικίνδυνα. Συναντήσεις οι οποίες εμπεριέχουν χρήσιμες συζητήσεις καλό θα είναι να μεταφερθούν για αργότερα. Οι γεννημένοι 28/11 με 3/12 ίσως έχετε επιτυχίες οι οποίες όμως θα σχολιαστούν αρνητικά από τρίτους.


 Οι μαζεμένοι πλανήτες στο 2ο Ηλιακό οίκο, σας βάζουν σε μια διαδικασία εξόδων, ορισμένες φορές άσκοπων. Στα επαγγελματικά το να θέσετε ζητήματα αύξησης αμοιβής μόνο ως εργασιακό χαρακίρι μπορεί να χαρακτηριστεί. Αισθηματικά ίσως πρέπει να μάθετε πως η υπομονή είναι δώρο Θεού. Οι γεννημένοι το πρώτο τριήμερο φροντίστε να είσαστε συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις.


 Θα πρέπει σήμερα να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και μπορεί πάνω στη βιασύνη σας να υποπέσετε σε αρκετά λάθη. Θα πρέπει επίσης να κατεβάσετε ρυθμούς μιας και το ''σπεύδε βραδέως'' είναι το μότο σας. Αισθηματικά μάλλον πρέπει να αρχίσετε κι εσείς να προσφέρετε. Προσοχή οι γεννημένοι έως 4/2 .

 Η πολυαστρία πλανητών στο 12ο Ηλιακό σας οίκο θυμίζει πως «οι πρώτοι έσονται τελευταίοι και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι». Θα σας συνιστούσα να τείνετε χείρα συμφιλίωσης γιατί δεν χρειάζεται να γεμίζετε την ψυχή σας με κακίες. Η Σελήνη στο Σκορπιό βοηθά τα μέγιστα σ’ αυτό το σκοπό. Οι γεννημένοι μέχρι 1/3 θα πάρετε πίσω πράγματα που δικαιωματικά σας ανήκουν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

May Banners

ΠΑΤΑ LIKE ΚΙ ΕΣΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ

free counters