Υλικά
2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
250γρ μαργαρίνη
1 λίτρο γάλα
6 κ.σ κορν φλάουρ
10 κ.σ ζάχαρη
100γρ κουβερτούρα
2 φακελάκια σαντιγύ σε σκόνη
λίγο κονιάκ
λίγο τρίμμένο φουντούκι ή καρύδι(προεραιτικά)
τρούφα,τριμμένη κουβερτούρα ή τριμμένοι ξηροί καρποί για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Σπάμε
τα μπισκότα στα 3 και τα βάζουμε σε ένα ταψί ή τσέρκι χωρίς να τα
στρώσουμε,τα ραντίζουμε με λίγο κονιάκ και πασπαλίζουμε με τριμμένο
φουντούκι ή καρύδι
Σε
ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα,το κορν φλάουρ,την ζάχαρη,την μαργαρίνη
και την κουβερτούρα σε κομμάτια και βράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς
μέχρι να πήξει η κρέμα(Δεν θέλουμε να πήξει πολύ,ώστε να εισχωρίσει
ανάμεσα στα μπισκότα)
Ρίχνουμε την καυτή κρέμα πάνω στα μπισκότα και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά
Ετοιμάζουμε
τα 2 φακελάκια σαντιγύ σύμφωνα με τις οδηγίες,την στρώνουμε καλά σε όλη
την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με τρούφα,τριμμένη κουβερτούρα ή ξηρούς
καρπούς.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου