Ζεσταίνετε το βούτυρο μαζί με το λάδι
και σοτάρετε τις πατάτες, τα καρότα και τα μανιτάρια για 5’-6’.
Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για
2’-3’ ακόμη.
Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε
τις ντομάτες, τον κύβο λαχανικών και 4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό.
Βράζετε για 35’. Πολτοποιείτε το 1/3 από τη σούπα στο μπλέντερ και το
ξαναρίχνετε στην κατσαρόλα.
Ανακατεύετε για να
πήξει η σάλτσα, προσθέτετε την πάπρικα, το αλατοπίπερο και το μαϊντανό
και αφήνετε να πάρει 1-2 βράσεις. Σερβίρετε τη σούπα με φρυγανισμένο
ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου