Βράζετε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό
al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα
στραγγίζετε. Στο μεταξύ ζεσταίνετε σε τηγάνι το ελαιόλαδο μαζί με το
βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτετε
το μπέικον και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 2΄-3΄ ανακατεύοντας. Χτυπάτε
το αυγό με αλατοπίπερο και το εβαπορέ την κρέμα γάλακτος.
Ξαναβάζετε
τα σπαγγέτι στην κατσαρόλα και προσθέτετε το μείγμα των αυγών, τα
τριμμένα τυριά και το μείγμα με τα κρεμμύδια και το μπέικον. Ζεσταίνετε
μέχρι να πήξει το αυγό. Σερβίρετε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου